Baby som zo seba úplne znechutená, potrebujem schudnúť 5-6kg a vobex ani to nedokážem... Tuto baby chudnú 30kg v pohode a ja niesom schopná ani tých 5kg hecnut je mi zo seba zle... Cez den aj jem zdravo a večer bum vyzriem chladničku, som zufala veľmi na to trápi... Obezna sice niesom ale ani spokojná niesom poraďte prosím... V minulosti som mala poruchu príjmu potravy
Akú máš teraz váhu a vysku?
@pribinak 168,65
@viestta no takto, tesku, pastiky, salamu a podobne veci vobec nemáme... Ale ja dozazem zjesť 2 grecke jogurty, 200g syra a 150g slanych kesu k tomu... Energeticka hodnota rovna som asi tomu bielemu rožku s treskou takze to je jedno
Píšeš, že cez deň "aj ješ zdravo" - čo to znamená? Neješ náhodou počas dňa príliš málo alebo teda veci, ktoré ťa poriadne nezasýtia a potom ťa to večer dobehne?
Ale ber to aj tak že je iné schudnúť zo 100kg 30kg, ktoré možno pôjdu dole základnými zmenami v stravovaní ako schudnúť tých "posledných" 5kg zo 65...
Odporúčam stiahnuť kalorické tabuľky.. tam najviac uvidíš čo má koľko kalórií ale aj akých makier sa držať. Lebo si možno povieš že 150g kešu orieškov je zdravých... A potom zistíš že majú 850 kcal čo je možno polovica toho, čo by si mala počas dňa prijať. Ja sledujem na instagrame slovenské profily tomax a fitkoucing, myslím že by si od nich načerpala veľa veľa dobrých informácií a zbavila sa mýtov
omyl, to čo si popísala je oveľa vyššia energetická hodnota ako treska s rožkom....syr pokiaľ nemáš nejaký light je kalorický(ešte 200g), kešu oriešky ani nehovorím.....ono jesť diétne (v zmysle chudnúť)neznamená zdravo a zdravo neznamená diétne....ty dokážeš schudnúť aj na hamburgroch....hoď si 1-2dni do kalorických tabuliek a sama uvidíš.....chudneš ak máš dlhodobo kalorický deficit, priberáš ak si dlhodobo v kalorickom prebytku....ja napr.chudnem len cvičením....jem normálne, ale tým že cvičím si už dávam viac pozor na stravu, teda po cvičení nepôjdem vyžrať chladničku.....pozri si hlavne zloženie stravy, lebo niekde je problém ak sa večer prežieraš.....počas dňa určite nesmieš hladovať, lebo potom to doženieš večer.....ješ 5x za deň? hlavne žiadne hladovanie alebo diéta, ale jesť normálne porcie, len si prispôsob jedálniček....desiata ovocie, olovrant jogurt...ty si kludne môžeš dať zákusok ak to kaloricky uberieš inde....
@buberova vieš poradiť dobrú appku na tie tabuľky?
@arasidka123 tá appka sa volá kalorické tabuľky.. také zeleno biele logo.. a potom na Facebooku je skupina začíname s kalorickými tabuľkami kde sú ľudia veľmi nápomocní 🙂
Mam ten isty problem ja chcem sice schudnut 2-3 kila, ale mne pravidelne vecer o siestej prepne a taky vlci hlad zrazu, ze som schopna jedno cez druhe, akurat vykryvam, ze cvicim 2x do tyzdna a tym nenaberam, ale kolkokrat si poviem nebudem sprostosti ale moja hlava vymleta to nedava :D drzim palce to chce celkovu zmenu cvicit a zdravo jest
Ja by som sa viac sustredila na pohyb. 🙂
ako tak pises tak poruchy prijmu potravy sa u teba prejavuju stale, kedze vecer sa prejes a potom si z toho nestastna a vycitas si to....navrhovala by som ti celkove prenastavenie jedalnicka na vyvazenejsi pocas dna a idealne s odbornikom, kedze PPP sa clovek nikdy uplne nezbavi a stale v nom driemu. Mam zopar klientov, ktori tiez trpeli v minulosti PPP ale spravnym nastavenim jedalnicka sa to da drzat na uzde.
@livuska124 to bol len obrazny príklad.... Viem ze orechy su velmi kalorické ale oani hore radila nemať nezdravé veci doma... Tak to bola reakcia na to ze tresku doma ani nemáme... Ale ked zozeriem tolko orechoc je to jedno
@viestta Mission succesful 🙂 inzerat bol zmazany 🙂 prajem krasny den 🙂 a cviceniu zdar <3
Kalorické tabuľky. Jednoznačne. Človek ani nevie ako extrémne sú niektoré veci kalorické. "Dám si kúsok syra" Bum a je to mega hnusne veľmi veľa kalórií navyše. Ja som schudla zo 122 na 58 za 2,5 roka. Do 73kg mi to išlo v pohode bez tabuliek a potom som sa zasekla. Tak som si ich nainštalovala a len vtedy som zistila aké sú niektoré jedlá mega kalorické. Takže tabuľky, vážiť, dodržiavať a uvidíš že schudnes
urcite si si dobre pozrela tu energeticku hodnotu 200g syra a pod? ;) lebo ja som teda zila nejaky ten mesiac s kalorickymi tabulkami (tiez som nechapala co sa deje, ze neschudnem ani ked doslova nic nezeriem cely den) a teda syry bola ina bomba, to mi cely den vyskocil, ja som mala vacsinou ale problem, ze som ledva 1000kcal zjedla, dobehla som to potom = Syrova som aj ja, to sme hocikedy zjedli haldu. Cize dobre si to pozri. A slane kešu za vrece... no radsej si daj tu tresku s rozkom. Alebo/a pridaj pohyb 🙂