Potrebujem schudnúť 5 - 6 kg

symma139
29. mar 2014

Ahojte,potrebujem schudnúť tak 5-6kg, podarilo sa to už niektorej? 🙂 nechcela by nejaká žena ísť do toho so mnou aby sme sa navzájom podporovali? na ten šport moc času nie je, skôr len rýchla chôdza, stravu sa snažím dodržiavať, 5x denne, ale niekedy mi príde pod ruku aj nejaké čokoláda, pudinček, koláč, veď život neni o tom aby sme sa len obmedzovali 😉

kety89
29. mar 2014

ahoj aj ja sa pokusam akurát schudnut 🙂 ja by som dotoho isla odkial si 🙂

mirka135
29. mar 2014

@symma139 tiez potrebujem schudnut aspon 5kg ale na cvicenie sa donutit neviem a sladke milujem..asi ako ty..aky mas napad??

gromkaver
29. mar 2014

@symma139
@mirka135
@kety89 ahoj babule, ja treti tyzden papam delenu stravu (pidla Macingovej) a zacala som kazdy druhy den behat. ide to pomaly ale isto dole, tiez milujem sladke, ale moje zasady, snazim sa obmedzit prijem sacharidov a ak nejake, tak doobeda, pecivo cca kazdy druhy-treti den, kolacik cez vikend (vzdy nieco zdrave napeciem), zatial som isla dole iba 2kg, ale aj to je nieco. este by som chcela 5-7 dat dole 🙂 ... drzim palce

mirka135
29. mar 2014

@gromkaver pridaj nam svoj jedalnicek aspon na 2dni ..mozes aj cely tyzden...ale behat sa ja nedonutim :(

jahodka8
29. mar 2014

Aj ja. No stále varím, tak aj dosť jem, aj veľa pijem, no akosi to nejde dolu.

amisa
29. mar 2014

No pripajam sa

marseillka
29. mar 2014

baby ja tiez tak, som 6 mes. po porode, a do povodnej vahy mi treba 3kg dole a dole a plaviek este aspon 2 😀 som nizka a vidno na mne doslova kazdy gram. snazim sa neprejedat a jest castejsie a hlavne nie sprostosti 😅 kazdy den kocikujem dve hodky cca, no chcem vecer este cvicit spolu s polovickou hlavne cviky na brucho a zadok, nohy.

gromkaver
29. mar 2014

@mirka135 jasne, obmienam tieto papania:
VZDY na lacno 2dc voda s citronom,
R: mrkva+jablko - nastruhat, pridat nasekane oriesky, med, skoricu (podporuje travenie), biely jogut+med+tvaroh+skorica+ovocie (toto jedavam aj na veceru), soja/graham/celozrnny rohlik/chlieb s medom a zajedam opecenymi mandlami -MNAM!!!, alebo si normalne namazem domaci dzem, alebo sunku a vela zeleniny
O - restovana cukina s kuracim maskom+oprazenymi sezamov.semiackami na sucho+ dresing z jogurtu, soli, cesnaku, pecena cvikla s porom a vajickom uvarenym na tvrdo, alebo salaty -ladovy+rajcina+uhorka a slovenska ryza, V - podobne co na obed, pripadne masko s zelerovymi hranolkami a zeleninka... mozete si davat aj syry a medzi jedlami susene ovo a oriesky, vela vody cca2-3l, a ja milujem kavu, takze tu mam aj 2-3x denne 🙂, kolace pecem bud s ovsenych vlociek, spaldovej, graham., ovsennej muky... a este kludne ako prilohu miesto ryze a zemiakov si urobit pseno, da sa jest aj na sladko na ranajky s medom, hrpzienkami... jedna mnamka

petersc
29. mar 2014

@gromkaver tie raňajky môžem potvrdiť... tie su super... ja ich poznám z knihy - Najedzte sa do štíhlosti . je tam aj jeden skvelý cviklový šalát vhodný ako príloha na obed či večeru.

gromkaver
29. mar 2014

@petersc veru, od p.Macingovej som sa naucila stravovat. cisty detox si dat nemozem, lebo este stale kojim, a preto mozno idu tie kg pomalsie dole,. ale dufam, ze nastalo 🙂 ... cviklovy salat milujem aj s tuniakom a porom...

nufanek
29. mar 2014

@gromkaver ahoj, chcem sa opytat kolko vazis, resp. Z akej vahy chudnes. Ja mam 57 kg chcem sa dostat na 54, moja vysokoskolska vaha. Beham 5 tyzdnov 4x tyzdenne. Posledne tri tyzdne davam 4x45minut. Stravu mam upravenu. Zatial neslo dole nic, ani v cm nemam ubytok. O vyzive mam nieco nacitane. Jednym okom sledujem aj kalorie.

monika311
29. mar 2014

Ahoj aj ja potrebujem schudnut este aspon 8kg.Zatial sa mi podarilo schudnut 10 kg tak dufam,ze do leta to zvladnem.Mne sa potvrdila dukanova dieta ale priznam sa,ze som sem tam aj zhresila :(.Tak pripajam sa aj ja k vam ;)

gromkaver
29. mar 2014

@nufanek ja som nikdy nebola tintitko, mam 68kg a rada by som sa vratila na 60-62kg. tiez upravena strava, a beh kazdy druhy den po 4km zatial len 3.tyz a toez som cakala, ze to pojde rychlejsie ☹, ale muz mi sam od seba povedal, ze nemam brucho a zo zadku mi islo dole. tak nie si v tom sama 🙂

nufanek
29. mar 2014

@gromkaver tak to je super, u mna nic :( mam vraj pevnejsie niektore casti 🙂 ale cakala som, ze pojde dole aspon pol kila

lenik101
29. mar 2014

ahojte, ak chcete schudnut musite v prvom rade spalovat tuky, to znamena aerobna cinnost, s potom na tvari a zrychelnym dychanim. Treba si vsak aj sledovat pulz,lebo k spalovaniu tukov dochadza v urcitom tepovom pasme.Lebo ist behat 45min a mat dych este aj na rozpravanie je bezvyznamne🙂 ak neradi behavate, tak skuste korcule,alebo zumbu,nieco co vam naozaj rozbusi srdce.Pred cvicenim si dajte kavu , nie capucino ani latte, a nie s cukrom(trosku nabudi spalovanie tukov)alebo doplnky na podporu spalovania tukov.Po treningu nic aspon hodku a uplne super by bolo si dat este par brusakov🙂 100x...iiba stravou to pojde tazko dole...ja behavam cely zivot a nepoznam nic krajsie ako beh a nemam problem s vahou, ale to bude asi aj tym, ze mam pravidelnost v strave a mam vacsi vydaj energie🙂
Drzim vam palce...tak sup sup do lesa a potit nadbytocne kalorie🙂 😀

nufanek
29. mar 2014

@lenik101 no mne za 5 tyzdnov nesiel dole ani gram, tepovu frekvenciu sledujem (hodiny garmin), takze 45 min mam odbehanych dosledne, strava upravena, neviem, kde to viazne

zuzik231
29. mar 2014

ahojte, aj ja by som chcela schudnut aspon 5kg... som 6mes. po porode a uz to ide pomalsie ... ☹ chodim 2xdo tyzdna na jumping + doma brusaky kazdy den ... pomalicky to ide tak dufam, ze sa mi to do leta podari a mozem sa spytat @lenik101
na stravu?

sue
29. mar 2014

Ahojte,mne pomohlo uplne vylucit chlieb,pecivo a sladkosti z jedalnicka. Zaprazky som vylucila z varenia,ovocie jem len doobedu,zeleninu a mliecne vyrobky hocikedy - dva tyzdne a mam3kg dole. Prvy tyzden to bolo tazke,teraz uz je to super 🙂 z prs som neschudla vobec,len zadok a stehna 🙂 a budem pokracovat dalej 🙂

janka_mamka
29. mar 2014

ahoooj no ja osm sa donutila a schudla som 7 kil a kamoška 12!!!! žiadne pečivo na raňajky musli alebo otruby, a presne tak snazime sa 5 krat denne ale porozmyšlam že čo si dam, inak navarene normalne na obed, a večera len lahka a vel azeleninky 🙂 teraz bude teplučko a bude plno dobrej kvalitnej zeleninky tak to pôjde lahsie..ale tiež si občas dame ved neda sa to hned prestat a skoncovat s maškrtenim, ale je to už len s mierou,a le musím ta sklamat že bez pohybu to nepojde... ja som uproosikla ababku adedka a postražia, takže ak mááš dakoho možes to striedat 40 minut dva krat do tyždna je minimum, najlepši je beh!!! držiim palceeeeeeeee!!!!a ozaj dáá sa to, len treb anaozaj naozaj chiet ale prve dva tyzdne by osm maškrtenie vylučila, potom postupne si možes dačo dat 🙂

janka_mamka
29. mar 2014

@nufanek to je velmi zvlastne ked hovroíš že ani gram, podla mna niečo nie je v poriadku a dačo ti zo stravy nerobí dobre.... možno by si mala skočit za niekym kto sa tomu venuje profesionalne, držim palce!

tinka8873
29. mar 2014

Po porode som schudla cca 14 kil... Robila som si fakt brutalne riesenia, ale co som chcela som dosiahla. Kedz chces na priv Ti mozem napisat 🙂 Ne budem riskovať 🙂 Inac odporucam trening s Mel B. Vynikajuca je. Robila som s niou trening na zadok, nohy a bruho + cardio 🙂 Fakt po 5 min som bola taka spocena, ze brala som uterak.

janka_mamka
29. mar 2014

@gromkaver ahooj mozem sa spýtat čo su to tie zelerove hranolky a ko sa pripravuju?? teda je mi jasne že su zo zeleru ,a le dakujem za odpoved

nufanek
29. mar 2014

@janka_mamka pisala som aj do temy beh a chudnutie, tam ma viacere povzbudzuju, aby som vydrzala, vraj niektorym sa chudnutie spusta az po 2, 3 mesiacoch. Na druhej strane mi jedna baba pisala, ze ona aj s muzom behaju a nikdy behom nechudli. No tak teraz aby som si vybrala 🙂

janka_mamka
29. mar 2014

@nufanek ahooj no nevieem je to zvlaštne , možno oni neschudli pretože už chudí su, chapeš ako t omyslím, jednoducho telo sa dostane na určitu vahu optimalnu ...alebo dačo take... ja si myslím že by si mala vydržat, možno máš dake ine potreby a nevyhovuje ti to, možno skusit Zumbu, obyčajny hULAHOP, alebo je to ta strava kde ti niečo štrajkuje...

ricola
29. mar 2014

Baby, je tu nejaká z BA, ktorá by chodila spolu so mnou cvičiť do fitka? 🙂

ricola
29. mar 2014

@ricola Napíšte mi do pošty. díík

gromkaver
29. mar 2014

@janka_mamka pripravis ako klasicke, mozes vyprazit na oleji, potom dochutit jemne solou alebo ich urobit v rure, trochu ich potri olejom, osol a upec. neboj, olej neskodi, na zemiakovych je hlavne skodlivy skrob, kt. obsahuju v kombinacii s olejom. vyskusaj, nie kazdemu chutia 🙂, ale v kombinacii salatu+maso+ zeler.hranolky, mozes dresing (ten jogutrovo cesnakovy, alebo jogurt, medova horcica,sol a ak nemas medovu horcixu, nahradis ju medom a dijonskou horcicou) 😉

pikha
29. mar 2014

@gromkaver ten salatik cviklovy.. mohla by som poprosit k tomu blizsi popis az recept? 🙂 Diky moc 🙂 A tie zelerove hranolky.. stonkovy alebo bulvovy zeler?

gromkaver
30. mar 2014

@pikha hranolky z bulvoveho zeleru a cviklovy salat robim rak, ze zoberies cviklu, zabalis do alobalu, das do rury a pecies na cca 160° aj 3hodky, robim si minimalne 5ks vzdy. necham ju vychladnut, osupem, nastruha/nakrajam, osolim, dam si na to porik, alebo cercenu cibulku, alebo novu, supnem tuniaka vo vlastnej stave alebo bez tuniaka s vajickom na tvrdo 🙂 ... asi by som mohla robit a davat fotky, ale ved ja nic nestiham 🙂

lencika
30. mar 2014

dolezite je nadstavit sa na to ze to chcem a nie ze musim, vela od toho zalezi, treba sa tomu prisposobit, nie co nemozem zjest ale co mozem a nie rozmyslat ako si dat sladke naozaj to pomaha, mne sa podarilo celkom dost schudnut ale strava je zaklad