Ahojte baby,mam problem.beriem hormony a dost som pribrala, nemozem sa uz na.seba pozerať, poradtte prosim nejaku účinnú dietu ktorú, máte vyskusanu a naozaj zabrala, ja uvazujem nad mliecnou s tým že si ju trochu upravim lebo moc mliečne nemusim ďakujem za rady
No aspon 10 kg aby.som.sa aj.dobre.citila ked som ochorela na.trombozu, schudla som na 56 kg, potom som zacala brat hormony a teraz mam 76, viem ze uz nebudem mat postavu ako.predtým tak chcela by som aspon tych 10
Skus nejest pecivo. Mne to pomohlo. Jem vsetko samozrejme v norme. Okrem peciva. Aj sladke aj slane. Mam 57kg a 176cm. Alebo si davat jedlo na maly tenier. Vyzera ze je plny a pri tom je to polka z velkeho. Mne to pomaha😉
Tak dakujem zatial.za rady 🙂
Ja si zas myslim ze ziadna dieta nebude mat efekt alebo aspon nie dlhodoby pokial sa uzivaju hormony.
Mliecna dieta je podla mna hovadina. Ja ked som jeden cas jedla vela mliecnych vyrobkov tak som pribrala.
Ale kazdemu pasuje nieco ine. Snaz sa len zdravsie stravovat,nejest pecivo,obmedzit sladke a trosku aspon schudnes. Ale ty si hlavne zavodnena a nie pribrata. Takze po vysadeni urcite schudnes.
Urcite nie mono dieta. Radsej viac zeleniny ovocia vody vynechat cukor bielu muku prechadzat sa a das to
Dieta nie je správna cesta, stačí úprava jedálnička. Nepiť sladké vody, pečivo z bielej múky, sladkosti, chipsy a pod. veci 👍
Tak na začiatok som vyradila muku sladkosti a slane, snazim sa uz druhy den jest mac do siestej, sice vcera som bola vecer dost hladna tak.s si dala jeden kukuricny suchar ☺ zacala som sa viac hybat, dnes som dokonca nachodila 5 km a to len po dome a dvore , tak hádam mi to trosku pomoze, kamaratka mi poradila ze by.som mala mat vasci vydaj ako prijem tak sa snazim viac hybat ☺
@miska1973 ak si hladna,jest mozes este dve hodin y predtym ako ides spat,ja tiez bezne si este nieco dam aj o osmej aj neskor vecer
Zapojit este viac pohybu,skus prip.cvicit doma,alebo svihadlo,beh..
Len neviem ci ked beries hormony netreba pockat na ich vysadenie,aby to bolo ako predtym....
@miska1973 ahoj,tak na tu mliečnu diétu by som sa rozhodne nespoliehala,teda ak je to tá ktorú myslím aj ja.ja som po nej mala o 1,5 kg viac.kolko potrebuješ schudnúť?