Ahojte baby aký máte názor na rýchlejšie spaľovanie tukov pomocou potravinovej fólií?
Nie premna 😂🙄... Riešila som to dnes s jednou pani tak som chcela vedieť názor viacerých ludi
@kahanikova
@kahanikova nie je 😊 aj ja uz som o tom pocula...dikinca sestranka to praktizovala. Je to ciste zufalstvo.... Akurat tak na kolaps.
@kajka2351 spotiť sa spotíš, ale to je také, ako keby človek chcel schudnúť pri opalovaní .. možno sa zadarí, neviem, ale čo viem tak ti môžu akurát tak dobre prechladnúť kríže, prípadne nejaká kožná vyrážka sa môže vyhodiť čo zrovna nevyzerá dobre v plavkách, myslím že nutrične vyvážená strava a trošku pohybu urobia viac osohu 🙂
@zeytin 😀 som z toho pobavená a zároveň zhrozená, čo všetko sú ženy schopné robiť respektíve nerobiť pre peknú postavu.. choré..
@kahanikova
@zeytin práve preto sa pýtam pretože dnes mi jedna pani vravela ako si musí nakúpiť fólie lebo niekde čítala ze to pomáha k rýchlejšiemu spaľovaniu 😂 tak som jej vravela ze ci sa náhodou nebojí že sa jej spravi ako už spomínaná kožná vyrážka 🙄😂tak som bola zvedavá ci niekto to aj praktizuje 😂
Jasnee funguje....😂😂😂 obalme sa do folie a dajme si kus slaniny pripadne bravcove koleno 😂😂😂 sak folia chudne za mna....
@zabka1611 ale na druhú stranu v správnom množstve a čase slanina dokáže pomôcť schudnúť, keďže sú v nej živočíšne tuky, ktoré potrebuje telo na to aby dokázalo spáliť svoj tuk :D
@kahanikova schudnut sa da vzdy aj bez toho,aby clovek vyradil nejaku potravinu z jedalnicka...len treba vediet kolko si mozem dopriat 😉😊
@kajka2351 tej pani by som odporucila obalit sa teda uplne cela, mozno aj v tvari omladne o par rokov 😂😂😂
Igelit alebo pogumovane gate pomozu akurat tak k uzasnym zapareninam alebo super svrbiacim vyrazkam.
Staci skocit k Vietnamcom a kupit dake haby z recyklovaneho plastu.maju ich tam dost...
@draik presne tak, doplníš tekutiny a kg sú naspäť. Akurát môžem chytiť nejaký ekzém a ďalší problém na svete. Miesto toho, aby sa ľudia zamysleli nad svojím životom - aký majú pohyb, stravu, vymýšľajú takéto veci. Oni by všetko čo najrýchlejšie chceli. Naberám x rokov a potom hodím na seba fóliu a do mesiaca aby som bola ako modelka. Celé zle. Už len kvôli tomu, že by som sa bála, aby som sa nevyhádzala, by som to neskúšala.
Boze zeny, kde ste rozum potratili....???? Takuto sprostost sa spytat... co ste robili v skole na biologii, chemii...
Je to hlúposť, to robia asi iba dievčatá v puberte, ktoré skúšajú každú vec, ktorá sa objaví na internete
@kajka2351 Samozrejme, donebavolajúci nezmysel! Pod fóliou sa človek výrazne spotí, mimochodom, aj kožuch či zimná bunda by boli vhodné na extrémne potenie 😉, a pot nie v žiadnom prípade tuk. Nuž ale dievčatá a ženy neznalé, postavia sa po cvičení vo fólii na váhu, a ajhľa, kilo - dve sú preč. Ale nie tuku, iba vody. Doma sa poriadne nachloncú, však smädí, a kilo - dve je automaticky naspäť.
No ale z iného súdka: Pri samoochladzovaní organizmu sa zvyšuje metabolizmus. Pri veľkej horúčave naozaj naše telo spotrebuje o trošku viac energie = kalórií na svoje ochladenie (pr. sauna, žiadne igelity). Avšak na zohriatie organizmus spotrebuje tej energie viac ako pri ochladzovaní, z čoho vyplýva, že vyššia spotreba energie vzniká za účasti chladu (pr. kryokomora). Keď už pomáhať si barličkami pri chudnutí - popri významnej úprave stravy a popri pravidelnom cvičení, tak odporúčam kryokomoru s niekoľkými ďalšími pozitívnymi účinkami na organizmus.
Fungujú akurát škoricové zábaly proti celulitíde
Obalené fóliou...
treba makať dievča!!!! žiadne skratky neexistujú 🙂
@didi35 celulitída = zadržiavanie vody v tele, telo ju zadržiava vtedy keď je nižší príjem vody, následne keď si dáte vy tú fóliu na seba tak sa spotíte tá zadržaná voda výjde z tela a vlastne výsledok je dehydratácia 😂 sen každej ženy😂👌
och vy si vážnie niektoré asi potrebuje ublížiť?
Tak to snáď nemyslíš vážne???!! To je jedne z najväčších bludov aké som kedy počula o chudnutí
...a svist ju potom takto balil do folie 😂😂😂
Jasne ze funguje. Spotis sa, vylucis kopu vody, vaha pekne ukaze o kilecko menej, chudnuce zienky co sa vazia poctivo vazia kazdy den to hned spozoruju a stastne su ako blchy ako im folia super pomohla. Potom sa napiju a gombik z nohavic odstreli krizom cez izbu 😂
@radusiq 😅
ale pravdivé, sa smejem na tom gombíku, to sa ti podarilo 😂
@kvetinka75
@radusiq
@papulienka48
@henriettak
@kahanikova
@xnatalkax
@didi35
@lorela
@eru331
@pallacinka29
@dominika6
@kvetinka75
@osky
Neviem ci ste si prečítali že som to riešila s jednou pani 😂ale taktiež mám takýto názor keďže som hneď načo prvé prišla ci náhodou sa človek nevyhadze 🙄... Zasypali ste ma kopou odpovedí až som z toho prekvapená 😂 ale ďakujem vám za vás názor snáď. Keď ju niekedy stretnem tak jej to buď vytlačím pretože musela mať svoju pravdu ze schudne 🤗🙄😂
😂😂😂😂 to je vtip že?