Posilovanie zadku

7. dec 2022

Dobrý deň ,chcela by som sa opýtať začala som cvičiť .Ide o to že mám pocit že jasná strana mi pracuje druhá nie teda jedna noha práva áno ,aj Orava polka zadku a druhá ľavá nie .Je to podstatné aj vidieť .Ľavú stranu mám úplne ochabnutu ako stará babka .Ťa práva je pekná .Nerozumiem prečo je to tak. . cvičím napr hip thrust z 20 kilami ,roztahovanie nôh s gumou drepy .

ruzovakrava
7. dec 2022

Ako dlho cvičíš? Predpokladám že dlho nie (usudzujem podľa tej váhy na hipthruste, prepáč ak sa mýlim) Nebolo by vhodné zaplatiť si na pár tréningov trénera/ku? Možno tie cviky nerobíš správne.

autor
8. dec 2022

@ruzovakrava váha taká kvôli tomu že cvičím stým čo mám doma .No rada by som ale mám dve malé detičky takže cvičím akurát vtedy keď zvýši čas.

bmolko
8. dec 2022

a ked pride otec tvojich deti domov, vtedy preco nemozes ist cvicit niekde do kolektivu resp. s trenerom?

autor
8. dec 2022

@bmolko on domu nechodí .Pracuje v zahraničí . Príde po dvoch mesiacoch cca takže som nanich sama .🙂

kiki68
8. dec 2022

Trenera, niekto to musi vediet a korigovat tie chyby. Sama to nespravis, lebo aj ked to vidis, tak to len tak lahko nezmenis. Ja by som si dala online hodiny ked to inak nejde. Ja to tak mam dva roky a ver, ze vidi vsetko aj online. Myslim moje chyby. Seka ma za kazdy detail