Ahojte, prosim Vas mate niekto skusenosti s tymto posilnovacom brusneho svalstva? Pripadne podobnym? Funguje? Oplati sa investovat 20 eur?
Pytam sa na konkretne skusenosti, rady typu treba zmenit zivotospravu, nie kupovat stroje mi nepiste prosim. Zivotospravu som zmenila aj cvicim, ale mat takehoto pomocnika, to by bolo fajn, ak by to fungovalo 😉
Dakujem
moja známa to mala, ale nepomohlo jej to ani trochu. a počula som, že tieto prístroje sú škodlivé na obličky....
urcite tym neschudnes, mozno ti to trosku pomoze spevnit,ale co som pocula, tak vraj je to na dve veci.. 😉
a ak si upravila stravu a cvicila, a aj napriek tomu si neschudla, tak asi si to nerobila spravne.. 😝
@alka221 spinning, ale nie uplne pravidelne... mna dlho nic nebavi, takze striedam vsetko mozne cez jogu P90X, zumbu az po ten spinning. ten sa ma teraz najviac bavi, no neprecvicuje sa na nom brucho 🙄
ja ked necvicim nechudnem. a vysledky idu fakt po gramoch. no my zeny by sme chceli asi vsetko hned, ze?
@alka221 no ja som si to tiez cele pokazila cez sviatky, blby jeden tyzden a skoro dvojmesacne usilie v tahu 🙄 u mna sa to ukladam na tie nase typycky zenske partie brucho zadok boky nohy 😠 ale ja uz "sekam" dobrotu, pekne jem a cvicim. od pondelka budem makat opat kazdy den. joj, len aby sa nam podarilo dat dolu ten hnusny tuk !
ahoj, ja jsem jinak taky premyslela ci si toto poridit, nikdy jsem nic podobnyho doma nemela a abych pravdu priznala, jsem dost skepticka vuci temto reklamnim tahakum, tak by me tez zajimalo, jestli ma nekdo skusenosti. Ja ti muzu akorat doporucit z vlastni skusenosti kryolipolizu a funguje to..😉)) koupila jsem na slevach dne a tusim stoji jedna partie okolo 10 eur..😉