Poraďte zaručenú diétu

bakiska
18. mar 2015

Ahojte som už 7mesiacov po pôrode a stále mi ostalo 12kg , chcem to zhodiť poraďte nejakú tu diétu???

lucymk
18. mar 2015

ja som za 4 mesiace dala dole 9kil.je to malo,ale aspon sa nemusim bat jojo efektu. s dietou pokracujem nadalej.nieje to nic drasticke-uz som sa poucila,ze pomali dalej zajdes.snazim sa jest 5x denne.doprejem si aj sladke raz za cas.po 6 uz nejem. viacej papam zeleninu.pecivo som vylucila,ale niekedy si tak 1x za 2tyzdne doprajem. .

mmmj
18. mar 2015

https://www.modrykonik.sk/group/6855/
pozri tuto skupinku, myslim, ze tam najdes vela inspiracie

vassa
18. mar 2015

Ahoj ja som vyradila všetko pečivo a nahradila som ho sezamovym knakebrotom z Lidl-a.Normalne ho konzumujem ako chlebik s maslom,šunkou,syrom a stale si dam aj malý tanier zeleninky.Naštastie zeleninu milujem takže ju možem jest aj na kila 😉 Vyradila som všetko sladke-okrem kavy s mliečkom a cukrom,nejem zemiaky a snažim sa jest menej bravčoveho masa.Niekedy si dam,hlavne jem ryžu a kuracie maso alebo aj včera napr.kuracia pečienka na cibulke so štavou a ryžu 😝 .Naštastie zbožnujem aj ryžu 😀 ,hladovat nehladujem vôbec,a pridala som domacke cvičenie.Začala som 13.2.15 a do 23.2.15 som schudla 8 kil.Bola som štastna ked som to zbadala na vahe a hlavne mi ako prve zmizol vypukly žaludok 😀 .Chlebik mi vôbec nechyba a to mužovi a malej varim normalne,len varím 2 rozne jedla 😀 .Dost často mi z nejo kradne aj muž 😀 Prajem všetko dobre 😉

brady1
18. mar 2015

@bakiska cvičiť behať cvičiť a to čo behaš okolo maleho je nič.

miadi
18. mar 2015

@bakiska skus pit denne zeleny caj kludne aj pol litra liter..a chrom v tabletkach pomaha miernit chut do jedla..cvicenie nie je na chudnutie cvicenie je na spevnenie tela svlastva..jedz casto ale mensie porcie mozes jest vsetko ale menej..a musis vydrzat ked to vydrzis iba 3dni a 4den sa napchas blbostami tak to nebude na nic..pred kazdym jedlom sa napi pohar vody zaplni sa ti tak zaludok a menej zjes..

dankaa78
18. mar 2015

a kojis este??

lucymk
19. mar 2015

@vassa ahoj .to si za 10dni dala dole 8kil?

vassa
19. mar 2015

@lucymk ahoj,no to prekvapilo aj mna 😀 Ale už som si povedala dosť a začalo som natvrdo-bez pečiva,sladkosti.A poviem ti pravdu vôbec mi to nechýba,na valentina som dostala od mužíčka milku dezert a je stale tam 😉 😀 Raňajky 2 ks knakebrotov+malý tanier zeleninky-paradajka,paprika,uhorka,balkansky alebo prírodný syr.Syr ale nemusíš samozrejme,len ja si neodpustím 😅 .Desiatu ani velmi nejem lebo som sýta ešte z ranajok,obed kuracie masko na hocijaky sposob+ryža+zeleninka.Milujem rizoto,kuracie so zeleninou čina,a iné-všetko robím vo wok panvici-nedavam tam skoro žiaden olej.Teraz som robila zelerove hranolky v rure+opekany baklažan a navrch som dala prirodny syr na kocky 😝 .Na olovrant ked som hladná tak si dam jogurt-nie smotanový a nekedy aj na večeru.A pridala som cvičenie doma 😉 Kedže som nedavno prišla o prácu konečne mám čas venovat sa aj sebe 😅

jazminn
19. mar 2015

@vassa ja to nechápem, ja sa tak ako si opísala stravujem už týždeň, ale necvičím vôbec a som sklamaná, lebo len kilo dole...vôbec nejem prílohy, len zeleninu s mäsom a chlieb len sem-tam a to bielkovinovy...

vassa
19. mar 2015

@jazminn možno je to tým že ja mám toho trošku viac a mám z čoho zhadzovať 😉 Potrebovala by som hlavne íst na bežiaci pás k nám do posilky no sama sa hanbím 😨 Ked som bola dost mladšia chodila som do posilky v pohode ale teraz je to iné,no musím sa premocť 😅

jazminn
19. mar 2015

no ja nemám tiež málo...90/160, a mám 50 rokov, ešte minulého roku som chodila do posilky ale teraz má bolia nohy...tam chodia všelijaké...mne to zas neprekáža...

adeli79
19. mar 2015

zarucenu neporadim a tiez bojujem s vahou, odkedy sa pamatam. mam teraz ciel zhodit 13 kg. zacnem detoxom na nastartovanie mojho leniveho metabolizmu a potom uvidim. ak sa chce niekto pridat, budem rada.

lucymk
19. mar 2015

@vassa tak to ti potom gratulujem.ja ked ked som v buberte hladovala cely tyzden co som pila iba vodu a jedno jablko na den,tak som schudla iba 4kila.ja sa znazim stale chudnut, ale viac ako 3kila za mesiac nezhodim. to som aj cvicila 6x do tyzdna co som bola cela prepotena.pijem denne 3litre vody uz 2roky.normalne som si uz aj tak zvykla a bez vody uz nemôzem fungovat.teraz uz necvicim,lebo mam zdravotne problemi .mynule som aj zistila,ze mam po celom tele same uzliny a to asi spôsobuje moje pomale chudnutie,lebo zevraj mi dobre nepracuje a do tych uzlin sa mi uklada tuk.
Môj denny rezim je taky:
rano: vanilkovy kokteil-kava s mliekom bez cukru
olovrat :ovocie
obed v tyzdni sa stravujem zdravo.vadsinou kuracina ,ryby ,alebo recepty od macingovej .cez vikend si dam normalne mensiu porciu obedu,lebo ma nebavy varit aj cez vikend dvojmo
desiata :kokteil
vecera:koktel
sladke si doprejem tak 2x do mesiaca.niejaky keksik,kolacik,alebo cokoladu.pecivo tiez len vynimocne ako som spomynala.
drzim ti palce nech ti to ide nadalej tak pekne rychlo

adeli79
19. mar 2015

@lucymk nechcem rypat, len si myslim, ze kedze stravu nahradzas 3x denne kokteilami, telo sa brani chudnutiu, lebo nema dost vyvazenych zivin. Ak je to proteinovy kokteil, je fajn na doplnenie bielkovin a zahnanie hladu,a le ziviny telu nedoplna. otazka je tiez, ci mas realnu nadvahu, ake mas BMI.

lucymk
19. mar 2015

@adeli79 je to zdrave jedlo a môzu to aj tehotne a kojacia matky.ja som stym zakala preto,lebo pri 3detoch nestiham si pripravovat 5x denne jedlo.to pocitanie cukri ,tuky a bielkoviny to uz vôbec.moja znama dala dole za 5tyzdnov stym 9kil,ale ona nahraza iba 2x za den tej koktail. BMI mam 30.8

lucymk
19. mar 2015

@adeli79 s tymi zivinami maz mozno aj pravdu.preto zacnem brat aj vitaminy a vlakninu .uvidim co to spravy. prvy mesiac som fakt cvicila poctivo na orbitreku 1hodinu.povedala som si ,ze aj ked dusu vypustim ale tu 1 hodinu musim odmakat.2mesiac som nesvicila co som bola cela ubolana a deti boli aj chore .2 a 3 mesiac chodim kazdy den na prechazdku 2 az 3hodiny. zatial mam dole len 9kil.vazit sa uz nevazim,lebo manzel mi zobral vahu.podla neho mi uz stoho celeho sibe

lucymk
19. mar 2015

@adeli79 sorry za chyby

vassa
19. mar 2015

@lucymk Dakujem,dufam že sa dostanem na dvojciferne čislo nie ako teraz bohužiľ ešte stale trojciferne 😉 😕

xnxx
20. mar 2015

NEJEC!!

lucymk
20. mar 2015

@vassa urcite to netreba vzdavat a pokracovat dalej ,kym nedosiahnes svoju cielovu vahu. 🙂 ja mam nadvahu 27kil . ☹ chcem sa vratit aspon na svoju pôvodnu vahu pred pôrodmi. tych dalsich 20kil musim porazit. 😠 viacej uz ani nechcem schudnut,lebo mne potom strasne vidno licne a klucne kosti.môjmu drahemu to nevadi aka som,ale ja sa chcem uz konecne s usmevom pozriet do zrkadla 😀

vassa
20. mar 2015

@lucymk 😀 😉 😅

sivula
20. mar 2015

skuste pozriet www.stobklub.cz (zaregistrujete sa ako na koniku zadarmo). je to super stranka,ktora vas nauci robit si jedalnicek a ked si budete zapisovat,co zjete par dni,tak vam aj vyhodnoti,co robite dobre/zle.tym padom ziadny jojo efekt. staci pridat aktivitu a mate to. ja ficim na tommesiac a mam dole zatial 3 kg a aj cm mi sli dolev pase a zadku. na kila sa vsak neupierajte,lebo ked vam spevneju svaly,na vahe sa potom zda,ze stojite s ubytkom.ja sa velmi zatial nehybem,tak 2xtyzdene beham len.Chcem dat dole do leta este 7 kg a budem ako za slobodna🙂

blue99
20. mar 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.