Poradte mi prosím niečo dobré a hlavne overené,kym mi dieťa spi tu hodku, chcela by som zacat cvičiť lebo potrebujem dosť schudnúť. Viem ze toho je strašne veľa už len na YouTube ale neviem si z toho vybrať nič, a niesom si istá ze ci vôbec YT alebo nejakú appku do mobilu, niečo čo sa nemusí platiť, a co mi aspoň kúsok pomôže ku pohybu. Videla som aj nejaké tance ze sú teraz populárne v Kórei, neviem, prišla som sa poradiť, tie ktoré niečo takéto robíte a mate to overené, prosim poraďte mi. Dakujem
Chloe Ting
Growingannanas, pamela reif, move with nicole, hasfit, moje najoblubenejsie. Striedam, ked som aktivna,tak growingannanas, ked sa mi velmi nechce, tak pilates a move with nicole, ked sa citim silna, tak hasfit s cinkami 😁
Cvičím podľa appky 30 dňová fitness výzva. Vyberieš si náročnosť, partie, ktoré chceš precvičovať a cvičenia sa postupne stupňujú. Na začiatku je to aj pod10 minút, ale postupne pribúda náročnosť a ku koncu tých 30 dní je to 30-40 minút intenzívne. Ja som s tým max spokojná, pretože sú to úplne triviálne cviky s vlastnou váhou a nemusím si lámať hlavu ničím zložitým. A aj to postupne pridávanie je fajn. Napríklad v planku už dávam minútu bez problémov, na začiatku som myslela, že ani 10 sekúnd nevydržím 😅😂
Pamela Reif, Sanne Vloet, train with gains by brains
Napíš do YouTube 30min workout a vyhodí ti milión možnosti. Ako píšu kočky vyššie Pamela Reif, Growinganannas, Heather Robertson sú veľmi fajn.
Ako už vyššie spomenuté Growinganannas, pamela reif, ďalej idem cvičím podľa mary braun, eylem abaci, getfitbyivana
Ja napríklad nemám rada jógu, ale cvičím podľa Blogilates, to je pilates kombinovaný s rôznym cvičením a s tým som spokojná, buduje svaly, čím vlastne pomaly tuk zamieňa za svaly neskôr. Na výber je tam toho veľmi veľa. Ak chceš niečo náročnejšie a rýchlejšie účinné na chudnutie tak cvičenie podľa Jillian Michael, ale je to dosť náročné, má tri levely a tie sa menia po nejakej dobe, už si úplne nepamätám po akej. Ale Jillian je asi to úplne najrýchlejšie naberanie svalov aké som kedy cvičila. 🙂