Prosím vás vedeli by ste mi poradiť nejaké účinné tabletky na chudnutie? Alebo priprdne vaše skúsenosť s tabletkami na chudnutie.. DAKUJEM
Ziadne ucinne tabletky volnopredajne neexistuju 🙂 strava, cvicenie
keby existovali ucinne tbl na chudnutie, tak by nikto nebol tucny, no nie? 🙂
chudnutie je 80% o strave, zivotnom style 🙂
Najlepšia tabletka na chudnutie je nežrať hluposti, ale jesť kvalitne jedlo v primeranych porciach a pravidelne sa hýbať.
Na podporu chudnutia (pisem podporu) odporucam synephrine. Ma grady. Este sa len v satni do posilky prezliekam a uz som spoteny jak mys 😀
@arcticcode A z toho ze sa uz v šatni spotis schudnes? 😁👍
@evittam ano aj nie. Schudnes z toho, ze vydavas energiu. Synephrine zvysuje vnutornu telesnu teplotu, takze telo spotrebuje viac energie na udrziavanie vyssej teploty. Ale bez treningu je ten efekt skoro nulovy
@arcticcode Lenze slecna ci mladá pani hlada pravdepodobne nieco ine.😉
@evittam Ibaže nič take, čo mlada slečna hľada neexistuje :D Jediným spôsobom je nakaziť sa pasomnicou, nech sa páči. Vtedy schudneš a možeš žrať čo ti hrdlo ráči.
@arcticcode To mne vysvetľovať nemusíš.😉 A presne dokonca viem o com su tie tvoje "spalovaky". Poznam to.
@evittam Nie sú síce moje, ale OK :D Aj v nich je rozdiel. Niekto tvrdí, že aj zelený čaj je spaľovač, alebo kofein. To je bullshit podľa mňa. L-karnitin OK, ale nema take grady, ako synefrin.
@arcticcode Tak mne vyhovuje L-karnitin.
@arcticcode
To by potom malo stačiť navštevovať saunu napríklad - akurát že to nefunguje.
@draik preco? Pot je len vylucena voda. Neplati, ze cim viac vypotia, ttm viac schudnes, to je samozrejme blbost.
@arcticcode
To bolo reakcia na zvýšenie teploty liekmi.
@draik nie su to lieky, to je prva vec a precitaj si to este raz. Ide o vnutornu teplotu tela, je jedno, ci sedis v saune, alebo lezis na dne severneho ladoceho oceanu
@arcticcode
Ja som reagoval, že to by potom stačila sauna, čo je hlúposť.
Vyvazena strava a kaloricky deficit. Ziadne skratky vo forme tabletiek neexistujú. Alebo keby si sa chcela dodžubat, mozes si zohnat adipex🙈
Môžete sa pridať do skupinky 🙂
https://www.modrykonik.sk/group/11760/
Skúste garsin na chudnutie, ja som za 20 dní schudla 7 kíl
Ahojte mám tiež problém s chudnutie a pevnou vôľou... A tak som sa aj kamarátkou rozhodla že založime instagram kde si budeme navzajom pomáhať.... budeme veľmi rady ak by ste sa pripojili. Skúsenosti rady aj podporu s pevnou vôľou a vytrvalosťou skúsme prekonať spolu 🙂 na instagrame pod @chudnume_zas_a_znovu 🙂 budme velmi rada ak sa pridate,,,, zacnete sledovat a spolu sa tam budeme deliť o uspechy
Adipex 75, mne pomohol, nemyslela som na jedlo, žiadny pocit hladu..treba piť veľa vody.Odporucam vyskúšať
ja som si prave objednala sibutramine, a Phertermine, uvidim ake suu....dufam, ze pridu co najskor, lebo to nejak mrzne...
Je tu najmenej 6 diskusií na túto tému, ktoré mu vyskočili, netreba zakladať novú 😉