Poraďte tabletky na chudnutie

100dugasova
16. apr 2021

poraďte tabletky na chudnutie dakujem

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
honey_lemon
16. apr 2021

To ti nepomôže. Možno tak nejaké vitamíny na podporu trávenia. Mne pomohlo psyllium ale na chudnutie? Trochu pohybu každý deň a pestrá strava a telo začne robiť divy ;)

liluska123456
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
akinom0077
16. apr 2021

@100dugasova / co tak skusit zmenu straovavnia, zaklad je jest 5x denne, mensie porcie, samozrejme dolezite je aj co jest... k tomu nejaky pohyb ... je vela moznosti kazdy sa moze priklonit ktomu co ma rad- cvicenie doma....cvicenie v posilnovni , plavanie, beh, tanec, aerobic, zumba, kto ma na co cas, chut a peniaze🙂 ale prvorada je strava......na 90% plati ze pokial clovek je 2-3x denne vacsie porcie priberie.....

sissy27
16. apr 2021

@veronika4495 ale sú. Akurát tie o ktorých viem, boli v EU zakázané kvôli vedľajším účinkom, kedy riziká prevyšovali benefity.
@100dugasova tabletky ťa nespasia. Existujú, ale fungujú len počas užívania. Akonáhle ich vysadíš, tak si tam kde si bola aj s bonusom. Potrebuješ nastaviť hlavu na to, čo chceš dosiahnuť.

sissy27
16. apr 2021

@liluska123456 no ale to nebolo že sedíš na gauči, tlačíš veterníky a klobásy a chudneš vďaka tabletkám, že? predpokladám, že si sa musela hýbať a zmeniť aj celkovo spôsob stravovania...

michaelapeller
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
honey_lemon
16. apr 2021

@michaelapeller Jedna dietologička presne rozoberala toto "porcovanie" a že každé telo je iné. Kde jednému zaberie jesť pravidelne 5 krát denne, inému môže pomôcť to, že vynechá raňajky (napríklad mne, lebo keby niečo ráno zjem, je mi potom zle). Takže najlepšia rada je počúvať hlavne naše telo.

janinka007
16. apr 2021

vôbec netreba jesť 5x denne. Ja jem celé roky len ranajky a obed. A poobede ked prídem z práce šupnem nejaky plátok syra, alebo šunky a to je všetko. Dôležitý je kaloricky deficit.

ninyart
16. apr 2021

@janinka007 pre skúsenejších veru netreba co vedia ako jest a hlavne co 🙂 Ale pre tych co maju problém s navalmi hladu pre zle rozlozene makra a vykyvy inzulinu v tele skrz blbo nastavenej stravy sa odporuca jest castejsie kym toto zmaknu. Nehrozi potom, ze sa nadopuju prvou blbostou co pride pod ruku a vacsinou je to kaloricka sladkost 🤷‍♀️ U tychto ludi potom neexistuje, aby si udrzali kaloricky deficit

leuska15leuska15
16. apr 2021

@100dugasova neznic si zdravie ako ja v puberte, keď som si nakúpila tabletky na väčšie prsia a doteraz chodím každé 4 mesiace na mamologiu, mam cysticke kolekcie (aj 100 cyst) v prsiach a nezhubne (našťastie) nádory a čaká ma už tretia operácia. Nerob blbosti.

berta555
16. apr 2021

@liluska123456 Ahoj, za akú dobu si schudla 24 kg a ako si sa stravovala počas užívania Diterpex? Dakujem za odpoved.

liluska123456
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lila8686
17. apr 2021

@liluska123456 a mozem sa opytat ako ste sa pri tom stravovali a aj ste cvicili ? A za kolko ste uz spozorovali na sebe vysledky ze isla vaha dole ? Dakujem

akinom0077
19. apr 2021

@michaelapeller tak u mna to plati cely zivot na 1000% rovnako cela moja rodina a pribuzni...kolegynu mam napr extra tucnu a jedava 2x denne.....🙂

rebeka7501
19. apr 2021
sense
19. apr 2021

@liluska123456 keby si jedla len bielkoviny a cvičila 2 hodiny tak schudneš aj bez liekov z extrémnej obezity

lubkak29
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bylinkyodlucky
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mariah0307
22. jún 2021

Jedny su kaloricky deficit a druhé pohyb. A to nič v zlom, myslím to najlepšie ako sa dá 🙂). A mala som spalovac zo gym beamu ale teda plus tie prvé dve 🙂 inak sám by nefungoval ;)

nicol1905
30. aug 2022

@100dugasova phentermine 3 týždne -10kg

lubkak29
30. aug 2022

@liluska123456 nebolo vám po nich zle? Žiadne nežiaduce účinky?

nicol1905
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
77karimatka77
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hladamematku
13. júl 2023

@nicol1905 Common side effects of phentermine include:

Faster heart rate
Sleeplessness
Nervousness
Constipation
Phentermine is one of the most prescribed weight-loss medicines. But it isn't a good choice for people with heart disease, high blood pressure, an overactive thyroid gland or glaucoma. It also isn't for people who are pregnant, may become pregnant or are breastfeeding.

warning100
8. okt 2023

Ahojte, tak snáď pomôžem. Vždy keď sa niekto pýta na tabletky na chudnutie, nájde sa tisíc rád ako cvičiť a jesť. Otázka je ale na tabletky. Ja mám najlepšiu skúsenosť s tabletkami THERMOSPEED.
Po dieťati som mala 70kg a za necelé 3 mesiace 50.
Balenie má 90 tbl. Dávala som ráno s raňajkami (7/8h) a potom o 16h.
Nieje nutný pohyb ani zmena stravy. Schudnúť sa dá zázračne, ALE musím upozorniť že ak máte problémy so srdiečkom alebo s tlakom tak neodporúčam.
Majú silný až moc thermoucinok a nakopávaju, je vňom vysoká dávka kofeínu, ja som sa nedokázala cely deň zastaviť.
Dobrala som druhé balenie a hotovo, sú to dva roky a váha je +-2/3kg rovnaká.
Ak ale máte váhu vyššiu, je nutne trošku do toho cvičiť, aspoň doma kvôli koži, ktorá zostane nepevná 🙂
Veľa šťastia baby a hlavne pozor na zdravie 🫶🏻♥️

akiana
8. okt 2023

@100dugasova Menej jest, viac sa hybat. Ziadne tbletly na chudnutie neexistuju a peniaze lepsie investujes do kvalitnej stravy.

katulka3333
20. sep 2024

@nicol1905 ahoj prosím ťa odkiaľ si ich kupovala