Ahojte prosím poraďte mi vhodné a účinné tablety na chudnutie ktoré vážne aj pomáhajú som dve mesiace po pôrode a nie som úplne spokojná z bruškom ktorý tak trochu ostal 😮💨 keď že som nikdy nebola pribrata tak mi to dosť vadí za každú odpoveď ďakujem.
@lastqueen žiadne tabletky na chudnutie nepomôžu. Ak by také existovali, tam by sme všetci ľudia na svete boli chudí. Jediné čo reálne pomôže je úprava stravy a pohyb, treba viac kalórii vydať ako prijať😀
To si krátko po pôrode neboj sa pôjde to dole
Díki za odpovede diétu držím pohyb mám celí deň sa kvázi nezastavím akurát tá vaha stále stojí ....
ziadna dieta- upravit stravu aby si mala dostatok zivin a pohyb .. ja som nonstop chodila von ..denne niekoko km prechadzky plavanie s babatkami na brucho som mala stahovaci pas-neviem ci to pomohlo ale bruchos a pekne zatiahlo .. na to ze som rodila po 30 som sa dostala dost rychlo do povodnej vahy a postavy .. ale kazda sme ina .. na kazdu posoby daco ine a zial mnohe sa mozu aj na hlavu postavit a hold ostanu silnejsie po porode
Internet mame uz dost vela rokov na to aby sme vedeli, ze nic take neexistuje. Brusko je vseobecne najvacsi problem.
Kaloricky deficit, spevnovanie, pohyb.
@lastqueen váha stojí len v prípade, ak telo nie je v deficite, jednoduchá matematika, čiže odporúčam zapisovať aktivity a príjem stravy do kalorických tabuliek a krásne človek vidí či je v deficite. Ak nie je telo v deficite nikdy chudnúť nebude 🙂 viem o čom hovorím schudla som 40kg 🙂
@s_o_n_i_k_e ďakujem za radu
@kitycat haha ... No prepáč ale ja sa o svoje dieťa starám vzorne o to má prosiť ty nemusíš 😉 a to či ja chcem o 3-4 kíla schudnúť tiež nemusíš riešiť ja som chcela len radu alebo či s tým dakto mal v minulosti alebo prítomnosti nejakú skúsenosť keď že viem že nieco také existuje to je všetko.
Sibutramine funguje tak , že sa poňom cítiš najedena , ale ten sa dáva obéznym ľuďom , ktorý sa prežieraju tak preto tí aj chudnú z neho , ale tlači ho do seba aj veľa fitnessiek
Skús mysimbu. Je to na lekársky predpis a ja som spokojná.