Poraďte mi odborníka na chudnutie, ktorý zostaví jedálniček

24. jan 2020

Ahojte. Tento problem sa netyka mna, ale mojej mamy. Vzdy bola pevnejsia, avsak po porode troch deti jej zostali dalsie kila navyse. Aktualne vazi zhruba 95km pri vyske 163cm, dost.
Vzdy sa "vyhovarala" na to, ze ma 4x operovane koleno a ma problemy chrbtice, pretoze jej chyba mazivo, ze necvici, lebo je tym obmedzovana. Preto to skusala len kadejakymi tabletkami, praskami co si sypala na jedlo.......blbosti. Ma zly zivotny styl, nepravidelnu stravu, pracu na denne aj nocne. Avsak teraz su jej problemy este vacsie. Pridruzila sa borelioza, lupus atd. Mava casto depresivnu naladu a place, ze jedine co v zivote chcela, je schudnut. Je rozvedena a pripisuje to aj tomu, ze je neatraktivna. Momentalne ma priatela a chce sa mu pacit.
Chcela by som sa teda spytat, ci existuje niekto spickovy, kto jej zostavi jedalnicek prihliadajuc na jej zdravotne problemy a potreby (pri jej chorobe ma nejake nizsie mineraly a pod). Aby sa rozumel aj do ludsleho tela, dal jej nejaky plan treningov.
Vedeli by ste mi poradit? Dakujem

macekovam
24. jan 2020

pri jej BMI mozno aj resekcia žaludka by bola riešenim ci??

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. jan 2020

@macekovam
Ona tym, ze ma lupus, navstevuje asi 9 lekarov, je na polovicnom invalidnom. Uz sa jej neodporuca ani celkova narkoza, len nevyhnutne. Neje vobec vela, dokonca menej ako ja. Ranajky ale ziadne, obedy posunute, neskore vecere, nezdrave potraviny a napoje. Preto toto musi byt asi naozaj odbodnik

autor
24. jan 2020

@zazvorka87
Dakujem pekne! Vsetko si pozriem

autor
24. jan 2020

Pani moji.... napisala som, ze vazi 95km 😂😃 ospravedlnujem sa, 95kg.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulka1802
24. jan 2020

Mne sa veľmi páči packofit skús ho osloviť

betulinka1
24. jan 2020

Zalezi odkial ste.Vyhladala by som Dr. Bulovskeho ak su tam aj ine diagnozy.

macekovam
24. jan 2020

@betulinka1 no neviem.. pri bukovskom len na semienkach bude... aj to v jeden tyzden ano a na dalsi uz bude statistika a vyskum niekde uplne inde.

donques
24. jan 2020

Ahoj, neriešila by som to s nejakými šarlatánmi a už vôbec nie s Bukovským, ten niekedy nevie čo rozpráva a to čo predtým zatracoval teraz vyzdvihuje do nebies... Osobne by som skúsila kontaktovať Jakuba Bucka, prípadne poradcov z fitclanu, alebo Barboru Gamanovú ... Neoľutujete, je to investícia do budúcna

donques
24. jan 2020

Ja som sama schudla 40 kg ale netrúfla by som si pri chorobe zostavovať jedálniček

betulinka1
24. jan 2020

@macekovam nie je to celkom tak. Precitala som jeho knihy a boli by ste prekvapena, ze nepise len o semienkach. Aj pri malom sme zavadzali prikrmy podla neho a bola som prekvapena, ze pravidla boli ako u nasich babiek, ziadny extrem. Teraz citam tu novu ako si zachranit crevo, zlcnik a neviem co este je v nazve a naozaj tam super pise. Aj o stravovani pri nocnych smenach. Ide skor o to, ze ak su tam pridruzene diagnozy, tak osobne by som sa zverila iba doktorovi a hlavne skusenemu.

mint_blossom
24. jan 2020

@janulka1802 ano aj ja som urcite za @packofit

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
packofit
24. jan 2020

@mint_blossom
@janulka1802 ďakujem veľmi pekne za dôveru 🙂 ale toto by som zrejme posunul skúsenejšiemu 🙂 S diagnózou Lupus nemám vôbec skúsenosti a teda by som si netrúfal... a taktiež nerobím jedalníčky..

@donques Bukovský rozhodne nie je šarlatán, tento pán je dlho v obore a rozhodne má veľa skúseností. Osobne som nevidel od neho veľa videí ale ani jedno nebolo kontrovérzne. No netuším akým štýlom pracuje ani "smer stravovania" ktorý uznáva ...

autor
24. jan 2020

@packofit
Dobry den, dakujem za odpoved.
Viete mi prosim dat aj nejake odporucanie? Uz naozaj neviem koho oslovit 😔

kamlicek
24. jan 2020

Skus si pozriet planeat, su to vlastne ti, co pomahali aj v extremnych premenach, drahy ma od nich jedalnicek a super fajn. Ak konzultacia, aj prihliadaju na zdravie, aj na lieky, aj na moznosti pohybu na vsetko 🙂

lauraa107
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zofka253
3. máj 2020

@donques a ako sa vám to podarilo