Prosím poraďte mi 3-4 cviky na zadok a stehná. Mám problem s kolenom takže nie, kde budem veľmi zaťažovať koleno. Mala som rada drepy, vyskoky na stupienok ale to sa mi teraz nedá.
@n3la ďakujem pekne. Na doma som myslela. Musím pozrieť tie čo si písala
Tu je to pekne popísané, pozri ak by pomohlo https://gymbeam.sk/blog/10-najlepsich-cvikov-na...
Ahoj, ja mám tiež problem s kolenami a doktorka mi odporučila posilniť zadok a stehná, a poradila mi cviky s odporovými gumami , na internete je dosť videii 🙂
teraz neviem link, ale vygoogli si cviky ktore mozes robit s bolavymi kolenami... skusim pozriet vecer. Su presne na to urcene, spevnuju nohy, zadok... a teda jedien co si pamatam, je ze sa vsetky robia po leziacky.
Pripadne fyzioterapeut, trener, susedu dal dokopy riadne po problemoch s kolenom, lebo treba tam spevnit svaly a vsetko na nohach...
Nebyt tie kolena podla mna jedny z najlepsich su vypady, drepy ale je ich fakt kopa... 🙂
Neviem teda či na dom alebo do fitka, ale ak na doma tak napríklad zdvíhanie panvy, krabia chôdza v stoji, unožovanie v kľaku klasicky a na jednej nohe, rumunský mŕtvy ťah na jednej nohe. Vo fitku v podstate to isté len môžeš robiť klasicky mrtvy tah s váhami, abdukciu, addukciu, predkopávanie a zakopávanie na stroji, drepy a zdvíhanie panvy by sa dali po troche tiež len skôr asi na smith machine aby to zaťaženie nebolo až take veľké 🙂