Poraďte krém na celulitídu

damoska
29. máj 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

babenky, poraďte mi dobrý krem, gel na celulitidu. Čo vám naozaj pomohlo? Už začínam byt zufala, mám pocit že nič nepomáha :(

sissy27
29. máj 2018

@damoska to nie je pocit, to je fakt. Celulitída je odrazom tvojej životosprávy, žiadny krém ťa nespasí. Pohyb, strava, pitný režim, pravidelná manuálna lymfodrenáž. Krémiky a géliky to môžu trošku doladiť, ale určite nefungujú tak ako by si chcela.

nika898
29. máj 2018

@damoska urcite suhlasim s @sissy27. Najlepsie na celulitidu su drepy a behanie po schodoch teda aspon u mna a hlavne malo sladkosti a zianda hormonalna antikoncepcia ☺

melody5
29. máj 2018

Drzim teraz ten 28dnovy detox od A.Macingovej a velmi mi to pomohlo na celulitidu.Je to len 2.tyzden,ale totalne to vidno.Pocas neho sa je minimum peciva, vela pije...,tipujem,ze to bude tym.

ebi88
29. máj 2018

Asi preto ze celula sa neriesi kremom, je to dan za nezdravy zivotny styl, resp. Malo zdravy, a nesplatis ju kremom ale cvicenim a stravou.
Kardio btw nie je az take dobre, schudnes alw zaroven kozu natahujes, pr pri behu, lepsie su silove cviky a ked kardio tak schody napriklad. Masaz a nezabudat pit. Dobre je aj cvicenie vo vode, kedy voda zaroven masiruje.

kiwi3
29. máj 2018

@melody5 fakt za dva tyzdne? nezda sa ti to len? 🙂 lebo co som pozerala rozne videa o cviceni a celulitide, tak kazdy tvrdil, ze to zacne byt vidno tak po pol roku 🙂

celulitida je inak aj sposob ako sa uklada tuk, takze sa neda nikdy odstranit celkom. teda ak to ma geneticky dane.

ebi88
29. máj 2018

@kiwi3 ano, to je pravda, ale zivotospravou s cielenym posobenim sa da redukovat na minimum aj pri gen. Predpokladoch (tie teda maju udajne vsetky zeny, viac ci menej)

melody5
29. máj 2018

@kiwi3 Fakt. Fotky pred a po nemám, ani nezmizla úplne, ale je to oveľa lepšie, mňa samú to prekvapilo. Čítala som to aj od iných žien na nete, čo Mačingovú skúšali, ono keď neješ nič rafinované, upravované, atď., piješ veľa vody atď, prejaviť sa to musí.

viellik
29. máj 2018

Ja osobne si myslím, že je pri tomto najdôležitejšie krémovanie a dostatok tekutín denne a samozrejme vyvážená strava, všetky tieto veci idú spolu ruka v ruka 🙂

kiwi3
29. máj 2018

@viellik by som si dovolila nesuhlasit s tym kremovanim. to predsa nemoze ovplyvnit podkozny tuk 🙂

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulka1802
30. máj 2018

Celulitídou sú obdarené hlavne ženy ktoré majú typ postavy hruška teda tuk sa im ukladá do dolných partií už pekných pár rokov si všímam na kúpalisku x žien a veru hrušky majú celulitídu väčšinou postava typu jablko býva na stehnách bez celulitídy za to brucho vyzerá veľakrát ako by bola zena tehotná samozrejme upraviť sa to dá ale úplne zbaviť je náročné sama mám ten typ postavy ale som spokojná

misiakkk
30. máj 2018

Mne fakt pomáha zmiešaná zrnková káva,cukor a škorica.Akoze nezmizne mi úplne to je jasné,ale rozdiel je viditeľný,dvakrát týždenne si s tým "zoskrabem" a premasirujem stehná a lýtka a u mňa super,skoro zadarmo oproti tým predraženym drogeriovym.

damoska
autor
6. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ano, tento peeling je naozaj super, sama som ho skušala je velmi dobrý. Čitala som tu v jednej diskuzii, že je dobre to aplikovat po procedure na odstranenie celulitidy. Tato je vraj dobra https://bodywraps.cz/anticellulite/ a chodia na nu do Košic. Bola ste tam niektorá?