Ahojte, mám na vás prosbu. Je tu niekto kto podstúpil liposukciu alebo korekciu poprípade zväčšenie prsníkov ? Ak áno a ste spokojné s klinikou, na ktorej sa tento zákrok vykonal, tak mi ju prosím odporučte. Keďže na "trhu" je veľa estetických kliník a veľa z nich má podobné ceny a aj dobré recenzie. No nepoznám osobne nikoho, kto na takomto zákroku bol. Tak, ak by ste vedeli aj od nejakej známej o dobrých hodnoteniach, tak mi dajte prosím vedieť. Ďakujem.
@andyja15 Ja naopak o Frais počúvam často len v zlom a takisto o Yes Visage... Sama som podstúpila túto operáciu, a som spokojná, bola som v Aesthetice v BB u pána doktora Červeňa. Takisto zo skúseností kamarátok odporúčam kliniku doktora Koperniecha (má ju vo Zvolene aj v Liptovskom Mikuláši). Toto su naozaj odborníci a majú za sebou krásne práce. Takisto je tu skupina Silikónové prsia, stačí sa tam pridať a tam je asi najviac informácií ohľadom tohoto.
@elizme No Yes visage je podla mna velmi popularna hlavne vdaka "celebritam", ktoré si tam dávali robiť rôzne zákroky a tým pádom aj tie ceny sú tam asi aj najvyššie, čo sa tyka Slovenska. Ale to, že tam boli celebrity neznamená, že tam sú najlepší odborníci alebo plastickí chirurgovia. Inde môzu byť kludne lepší len tie kliniky nie su tak preslávené. Skúsim si pozrieť tú kliniku Aesthetice a napísať aj do tej skupiny Silikonove prsia. Zatiaľ dakujem za info. 🙂
@amy400 Ja som podstupila laserovú liposukciu vnútornych stehien a kolien na klinike Frais v jari tohto roku. Odoperoval ma doktor Dziuban a musím povedať, že veľká spokojnosť s celým priebehom a ani to nebolelo. Výsledok som videla skoro okamžite, len som sa nevedela dočkať kedy dám dole konečne to kompresné pradlo 😊)) ....Akurát rozmýšľam, že si dám aj vonkašie :D
@amy400 ja síce nikoho nepoznám, ani neviem, ale relácia o 10 rokov mladší , kde boli tieto zákroky sa odohrávali vo Freis klinike, neviem či sa to presne takto píše, dokonca som si tam raz písala mail, chcela som sa laserom zbaviť pigmentových fľakov a radšej som chcela takúto lepšiu kliniku,ale nebola som tam nakoniec, ešte sa mi veľmi pozdávalo Yes visage. Dobré recenzie.