Poraďte jedálniček, pri ktorom schudnem aspoň 4 kg za mesiac

3. júl 2024

Poraďte jedálniček pri ktorom schudnem aspoň 4 kg mesačne ( mám 96kg)

lucka_ke
3. júl 2024

Kalorické tabuľky, ak si na FB je tam aj skupina kde nájdeš jedálničky aj príbehy ľudí, ktorí schudli za pomoci týchto tabuliek https://www.facebook.com/groups/371561900189692

domiklik
3. júl 2024

Jedálniček na mieru

aeruginosa
3. júl 2024

Tie jedalnicky su indivodualne zalezitosti, neexistuje ziaden univerzalny (zdravy a vyvazeny), na ktorom schudne kazdy. Ak sa nevyznas, investuj do seba a nechaj si zostavit jedalnicek na mieru a zacni cvicit s trenerom.😉

nuklia
3. júl 2024

kaloricke tabulky su fajn, ale ak sa v tom nevyznas, zaberie ti to vela casu sa to naucit a nahadzovat... Skor by som uprednostila jedalnicek na mieru, poradit sa s dobrym vyzivovym poradcom, pripadne s nejakym trenerom...

amelia89
3. júl 2024

kaloricke tabulky - tyzdne trva kym to pochopis. ale netreba byt vo vsetkom lenivy, v jedlanicku na mieru jes to co ti povedia,v KT si sama sebe panom a je to omnoho lepsie.

vyrovnanaosoba
3. júl 2024

Hlavne si treba uvedomiť, čo ješ, prečo nevieš schudnúť. Či máš menší príjem ako výdaj.
Skus si stiahnuť tie kalorické tabuľky, nastav si to, nahoď si všetko co zješ napríklad zajtra, nezabudni všetko odvážiť, aj kvapku oleja...a uvidíš kde je problém.
Mne nevyhovovalo keď mi urobili jedálniček na mieru, lebo napríklad nejem pečivo, a ani vločky a tiež nie som zajac, že ku každému jedlu budem jest polkila zeleniny.

radkaradix
3. júl 2024

Staci prejst na nizkotucne jogurty, odtucneny tvaroh, odtucneny cottage cheese, mozzarella light, morcacia sunka, vajce, vela zeleniny - salat, uhorka, kapia, parajadky, minimum peciva, staci 1 kaizerka alebo 1 krajec chleba denne. Namiesto cukru kupit cakankovy sirup (pozor naduva, staci trochu), na obed idealne kuracina, morcacina, ryby, priloha vzdy vela zeleniny a trosku ryze/cestovin/zemiakov (trosku znamena tak 1 naberacku). No a samozrejme obmedzit sladke, ale nie uplne, lebo by ti preplo po par dnoch :D kludne kusok cokoladky alebo nejaky keksik. Super je aj puding, ale dat polku mlieka a polku vody napriklad.. Malo kalorii maju napr. aj Alasky. Mne pomaha spravit aj kavu alebo Caro, je to velky objem, ked to ocukrim, tak ma to uspokoji.. vela stastia v chudnuti..

oli18
3. júl 2024

Ziadne tabulky nepotrebujes. Je to otrava to sledovat. Urcite vies, co je nezdrave a od coho sa pribera. To prestan jest. Nahrad to zeleninou a ovocim. K tomu sa hyb, bud cvic, alebo praktizuj rychlrejsiu chodzu. A nastav si to v hlave.

barborachors
3. júl 2024

zmenši porcie o polovicu a žiadny jedalnik nepotrebujes..A pohyb kazdy den, bicykel, plavanie atd

stikomluc
Odpoveď bola odstránená
Zobraz