Poradíte šejk ako náhradu jedného jedla a na chudnutie?

zaba912
13. dec 2013

Ahojte viete mi poradit ktory sejk je dobry a ucinny ako nahrada jedneho jedla dennne pri chudnuti?

jankastubka
13. dec 2013

ziadny....
Ak chces chudnut treba jest zdravo a pravidelne, a nie balamutit telo sejkami... ked ich prestanes pit, co sa stane?
Odporucam stranku www.chudnutie-ako.sk, pocitanim kalorii som jedla jedla, ktore mi chutili a nebola som nikdy hladna. Sice to zaberie trocha casu, kym si clovek najde system a pozapisuje co zjedol, ale vysledok stoji za to a hlavne sa clovek netyra. 😀

inffinity
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristiii
13. dec 2013

Keby boli tie šejky také účinné tak by ich nebolo treba piť "nekolik let" ako píše inffinity 😀 😝

matuskova003
13. dec 2013

Pohyb, pravidelne v malych porciach jesť, doobeda ovocie poobede zeleninu, obmedzit biele pečivo , hlavné jedlo si nikdy neodpuštaj skus maso so šalatom alebo ryzu so salatom nikdy to nekombinuj maso + ryza, maš vela možností . spanok a vela tekutín . to sú záasady ,bez jedla dosiahneš akurat tak to ,že sa ti to spatne vráti raz tak naspat všetko..

zuzana_s1977
13. dec 2013

@matuskova003, velmi spravne!!! Delena strava je najucinnejsia 🙂. shake, tabletky a pod. su len reklamnymi tahmi, ako zarobit. 😵