Poradíte fitnes trénera v Košiciach?

mirka_aa
18. sep 2013

Hladam trenera alebo trenerku v KE ,len neviem ci existuje aj nejaky taky co ma certifikat ale vie sa dohodnut na cene..bohuzial z mojej materskej nemam vela peniazkov nazvis,taze mozem dat max tak 100€ za 15 treningov... poradite? diik
prosto sama sa neviem dokopat na poriadne makanie,ja techniku aj viem lebo uz som niekedy cvicila,len potrebujem silnu podporu.. 🙂
alebo ak by niekto chcel chudnut somnou a podporili by sme sa navzajom jedna druhu,chcel by niekto chodit somnou do fitka ale fakt pravidelne smrtelne vazne :P
ja chcem chodit do naytilusu pri tescu na jazere.. 🙂

alex31
18. sep 2013

ahoj .... ak by ta to mozno zaujimalo ... tak sice to nie je fitko ale od oktobra sa rozbieha bodystyling v jumbo centre .... nie je to vo fitclube JumboSan ale v tom istom objekte .... s certifikovanou lektorkou .... 2x do tyzdna ... utorok a stvrtok od 1645 do 1745 .... je to posilnovanie s vahou vlastneho tela ... v pripade zaujmu mamiciek-cviciteliek sa rozmysla aj o zriadeni akehosi kutika pre deticky kde by mohli deti pockat na maminky pocas ich treningu .... samozrejme pod dozorom ..... tak mozno by si aj to mohla skusit 🙂 .... je to len info 🙂

jarig
9. dec 2013

Ahoj mirka...nasla som tvoj dotaz a zaujem o trenera 🙂 som osobna tenerka a koucka, trenerstvo fitness kvalifikovane vzdelanim FTVS, dlhorocna prax a pekne vysledky klientov, trening spojeny s poradenstvom, usmernenim, radami, ... 🙂 financne by sme sa vedeli dohodnut...ak si sa doteraz nerozhodla inak, pokojne ma kontaktuj, urcite to zvladneme 🙂 email- jarmi.g1@gmail.com

lucinasmith
6. dec 2017

@mirka_aa ahoj poznám veľmi dobrého trénera síce nemá kurz ale študoval to venuje sa tomu má veľmi veľa skúseností po súťažiach chlap mal pomaly 130kg 5 mesiacov a mal 70 zmenil mu život úplne niesu najlepší ty čo majú 8dňovi kurz a sa hrajú na trénerov ale ty čo to študujú aj teóriu venujú sa tomu a tak ..

nelinka158
28. dec 2017

Dobrý deň aj ja zúfalo hľadám niekoho vedeli by ste mi niekoho odporučiť ďakujem

nuska
23. júl 2018

Ak by ma niekto záujem, tak túto nedeľu 29.7.2018, bude mať jeden tréner, majster Európy v kulturistike, prednášku o správnom stravovaní. Vstup je tam zadarmo, len treba rezervovať miesto. Tak ak mi napíšte do správy. Dá sa potom aj individuálne konzultovať aj prípadne cvičenie, ale ako on hovorí "strava je prvoradá" 🙂

patkovao
16. aug 2020

@jarig ahoj, našla som tvoj odkaz. je to už pár rokov a ani neviem, ci si vôbec všimnes túto správu. Mam presne ten istý problém ako autorka, len ja neviem ani základy cvičenia. Tiež som matka, ešte na rodicaku a s hypotékou na krku. Ak by bola nejaká šanca, aby si si sa mi mohla venovať a aby sme sa nejako rozumne dohodli na sume, bola by som veľmi rada. Aby si mala predstavu o mne :33r, 168cm, 87kg, vysnívaná váha 60-65 kg, ale každé - kg sa ráta. Ďakujem