Ahojte, rozmyslam, ze si kupim takyto pás, zaujíma ma, aké s ním máte skúsenosti, či pomáha, poprípade ktorá značka je dobrá. A ako dlho sa má používať.
Dakujem
Ja som si poporodny pas kupila tiez, ale nikdy som ho nepouzila. Uz na sestonedeli som mala take male brucho, ze nebol vobec potrebny. Ak chces, mozem Ti ho posunut 🙂
ja som nosila cca 4 mesiace po porode...mala som taky obyckovy z nejakeho obchodu v rakusku...uz si nepamatam..malasom dlho bolave brucho po cisarskom a aj ked som chodila ma to bolelo tak som si to kupila a bolo to lepsie ked sa mi tak netriaslo brucho 😀 a mala som ho spevnene...podla mna super vec.. 😉
ahojta..da sa pouzivat stahovaci pas aj po sekcii?
Ja som si kupila v Tescu 2 ks stahovacich nohaviciek. Nosila som ich takmer rok po porode, hlavny dovod bol ten, ze som mala zdravotny problem s panvou a orotoped mi to odporucal nosit. 😒
Bola som spokojna, pekne mi to krylo aj blusko a aj krize a chranilo celu panvu, co bol moj hlavny problem. Kupila som si ich az po porode, ked som ich fakt potrebovala. Vyuzivala som ich denne pri prechadzke s kociarikom.
ahoj aj ja som si takýto pás objednala,poradila mi to známa vraj super vec,nie kvôli tomu že vyzeráš o pár kilov chudšia ale vraj sa lepšie stahuje maternica.Objednala som si tuším mamma dona skus pozrieť stránku E-mama.