Ahoj maminy 🙂
Chcela by som sa sv ami poradit ohladom chudnutia po pôrode . Od toho môjho uplynuli 4 mesiace a kedže uz nekojim , rozhoda som sa cvicit a prinavratit si trosku sebavedomia ;), kedze som pocas tehu pribrala rovnych 20 kil ! :/ Pred otehotnenim som dost cvicila behala bicyklovala zumbovala 🙂 proste mam sport rada 🙂 .. Od porodu sa mi doteraz podarilo zhodit 15 kil a to som este necvicila lebo som kojila ..No teraz uz asi tyzden cvicim a neviem .. asi sa mi to nejak zaseklo :D .. sladkosti som obmedzila skoro uplne 🙂 . ..mozno kilo dolu a viac nic :D.. Mate podobne skusenosti ? respektive ako ste si pomahali vy ? 🙂 a za aky cas sa vam podarilo nieco zhodit 🙂 ? Dakujem velmi za kazdu radu ;) P.S.: Viem ze rychle chudnutie je na prd :D (aj ked je to laakave 🙂 , takze nieco fakt efektivne a bez diety poprosim 🙂 ;)
Baby ... ja som pribrala 15 a este mam 7 na sebe ... mala ma teraz cez 6 mesiacov... doteraz som jedla vsetko a teraz mi zisli 2 kg za mesiac a poviem vam, ak nechcete drzat diety drasticke, musite byt trpezlive... papajte oddelene maso + zelwnina grilovana ci surova... ja som uplne vylucila ryzu a minimalizovala zemiaky... papam celorazny chlieb a jogurty biele... obcas si v pohode doprajem kusok cokolady, ci kolacika, kusok pizze proste aby tie chute tam boli lebo mne osobne hrozne chybaju... zatial nemam ziadne kardio, ale chystam spravidelnit zumbu a neskor beh... inak stale kojim a to kojenie mi po prvom porode pomohlo zhpdit vsetkych 23 kil do 10 mesiacov..... teraz to ide trocha tazsie ale co uz treba preto nieco spravit... ☹
Zienky ak by ste mali zaujem ponukame sluzbu osobneho trenera, zostavovanie jedalnickov a treningovych planov. Cvicenie pre deti,seniorov,ztp. Spolupracujeme s poprednymi lekarmi.
Zostavovanie našich jedálničkov sa vymyká akýmkoľvek diétnym zákonom, ktoré boli zaužívané doteraz. Neuznávame hladujúce diéty, ktoré ohrozujú zdravotný stav človeka a nemajú trvalý efekt. V prvom rade dbáme na zdravie človeka a pestrosť jedálničku. (aj s čokoládou sa dá schudnúť)
Viac info IP
@slamka890 tak ja to iste pribrala som 22kil. od mesiac po porode mi ostalo 10kg.ked mala 6m prestala som kojit cvicila som atd bo aj pred pirodom som cvicila a nic!!!a to uz ma mala 11mesiacov a zo mna nezislo ani deko.dokonca som to 2x uz vzdala.uz fakt neviem co so sebou