Ahojte maminy 🙂
Určite nie som sama, ktorá tu má problém s nepekným , ovysnutým , popôrodným bruškom 🙂 ..Som skoro štvrtý mesiac po pôrode a nejak sa mi to bruško nevracia do pôvodneho stavu ..:/ cvičím 3-4 krát za týždeň , jem minimum sladkostí ..krém som zatiaľ nezačala používať. Skúšam kokosový a olivový olej .. Zatiaľ sa mi stiahlo minimálne.. neviete poradiť nejaký fakt dobrý sťahujúci krém ? A máte skúsenosti aj so sťahujúcimi nohavičkami? Kde by som ich zohnala ? Vďaka za rady
@slamka890 Nerob si z toho velku hlavu. Stahujuce nohavicky trosku pomozu, ale chce to hlavne cas. Skor ako 9 mesiacov po porode necakaj viditelne zmeny. Pride to pomalicky, postupne. Rychlo sa to da jedine s plastikou. Netreba takto skoro po porode to prehanat s cvicenim. Svaly na bruchu su este stale od seba dost vzdialene a potrebuju cas, kym sa dostanu opat aspon trochu k sebe. Cvicit len velmi opatrne alebo pod vedenim naozaj skuseneho trenera, ktory je specializovany na poporodne bruska.
Andromeda Viem, ze to nebude hned hned 🙂 A neprehanam to s cvicenim nejak lebo aj kojim a viem , ze vtedy by sa nejak extra nemalo🙂 Teda aspon ie tak aby nenastal svalovica 🙂 Nasla som na internete cviky od odbornicky ktora radi ako cvicit po porode.. Taak uz mi zostavaju len tie nohavicky vyskusat 🙂
@andromeda_ja @slamka890 predvcerom som videla v tv operaciu brusnych svalov, ako to vsetko zene zrekonstruovali... ze 8hod. pod skalpelom, celkova anesteza, sam operater povedal,ze toto nie je lahka operacia. Hned ma chut presla na nieco taketo. A po operacii nemala ta zena brusko, ale hybala sa ako robot. A ze uzdravenie je dlhodoba zalezitost.
No uzasne ..🙂 ..Tak o plastike nerozmyslam zas AZ TAKE hrozne ho zas nemaam asi :D .. Snad sa mi postupne stiahne kedze som predtým mávala ploche brusko ..
chce to cas...mne sa vratilo do povodneho stavu..po roku a pol...ale je to o genetike a tiez typu pokozky.....individulne
Mne sa brusko vratilo ako tak do normalu hadam po 6-tich mesiacoch a to nevravim, ze uz nikdy nebolo ako predtym