Pomôže mi sťahovací pás?

olinamachovicova
21. jan 2021

ahojte baby chcem sa opytat ci stahovaci pas zabera aj po 2 rokoch tehotenstva alebo stahovacia bielizen stale mam velke brusko vsetko sa mi ulozilo len v strede

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
olinamachovicova
autor
21. jan 2021

@lubka261 aj mne sa zda ze mam mas aj dake cviky na to konkretne ? ja som to skusala tak to mam tak 1 az 2 prsty

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majamat
21. jan 2021

stahovanie mi nikdy nepomohlo. akurat som mala brucho pevnejsie, no preferujem nohavicky s takym hrubym pevnym pasom. mam z Tesca, aj z cinskeho.

terza nosim poctivo lebo mam aj diastazu a aj oupocny pruh, ktory mi robi problemy. no je to neprijemne mat to na sebe stale, okrem noci.

jedno obdobie som aj cvicila a brucho bolo o kusok mensie,a le ked prestanes, vrati sa do povodnej polohy., podla mna ani nie je podstatnecvicenie, ale skor postoj.
ked som sa raz rozhodls chudnut, zrazu si ma ludia zo sidliska zacali vsimat a pyytalis a kamosky, ze kto som 😀. no ja som sice schudla,a le len 3kg,c o je malo a nemohli to ani poznat. rodiel bol skor v tom, ze som chodila narovnana a snazila som sa mat pevne brucho. vdaka tomu som yvzerala stihelsjie. brucho bolo lepsie, svaly pevnejsie. no ked som bola vlemi unavena, nevladala som drzat napnute svaly, tak som mala znovu brucho.