Pomohol vám schudnúť z brucha hula hoop kruh?

simonka2318
22. mar 2016

Ahojte viem ze je tu vela tem o kruhu hula hoop ale v ziadnej som nenasla odpoved na moju otazku .Chcela by som vediet ci vam pomohol pri chudnuti z brucha hula hoop kruh a po kolkych tyzdnoch alebo mesiacoch ste spozorovali na sebe prve vysledky? Dakujem vam za odpoved 🙂

lorela
22. mar 2016

Selektívne sa chudnúť nedá.
To znamená, že pri akomkoľvek cvičení s čímkoľvek chudneš z celého tela. A, logicky vzaté, chudnutie sa viditeľne prejaví najmä na mieste, kde máš uloženého najviac tuku. Ak je tvojou problémovou partiou brucho, po čase budú výsledky badateľné aj (nielen) na tejto partii tela.

guinevre
22. mar 2016

Cvicim aktivne niekolko rokov, pred tym som aj sportovala, mam uz vyskusane vsetko mozne, a moja rada je, ked naozaj chces schudnut, tak v prvom rade daj si do poriadku stravu,spanok, pitny rezim, a hyb sa. Hula-hop je skor na hranie, ale chodza, beh, bicykel, plavanie... s tym treba zacat, a potom pridavat intenzitu, anaerobne cviky s cinkami atd.

evittam
22. mar 2016

@simonka2318 No každý pohyb lepší ako nič - a vždy platí rovnica - strava/pohyb= 80%/20%. Držim prsty. 😉

tuppe
23. mar 2016

Chudnutie z brucha sa začína v kuchyni 🙂 takže moja rada - upraviť každopádne jedálniček ... inak cvičiť môžeš koľko chceš, ale ak budeš mať zlé stravovacie návyky, z brucha nezhodíš, keďže väčšinou brucho ide ako posledné .. ja sa s ním tiež trápim ... chce to len trpezlivosť, čas a zase trpezlivosť...

marcelasvk
28. mar 2016

Chudnutie sa bohužial nedá takto jednoducho zacieliť 🙂 treba upraviť stravu a pohyb najlepšie v tepovej frekvencii 130 -140 vtedy telo spaluje najlepšie.

ninabr
13. júl 2016

Ahoj. Tak ake boli vysledky?😊

jasmina333
16. feb 2023

Cvičenie, alebo zábava - dá sa pri tom pozerať telka 🙂 s kruhom hula hop jednoznačne pomáha k zoštíhleniu pása a bokov... pozrite si články na nete 🙂. Mám to odskúšané, cvičím s hula hop od 16 rokov a teraz mám 50. Odporúčam 👍

florina9
7. mar 2024

Aj ja by som sa pridala.. Ake by bolo ideálne si kúpit?