Ma niekto skúsenosti s reg-enor ? Kde sa dá kúpiť ? Koľko ste schudli ? Ako sa to užíva?
@ssimusska skúšam už dlho a nejako mi to nejde 🥴
@famebazarik2024 Tak to máš nadstavené zle. Nijaká iná cesta nieje len deficit.
@famebazarik2024 ak to skúšaš dlho a nejde ti to, tak niečo robíš zle
@basullinka Mám kalorické tabuľky cvičím 2x toľko koľko prijmem . Cvičím 4x do týždňa po hodine a pol.
Pijem iba čistú vodu, upravila som jedálniček a dala som si prerušovany pôst
@famebazarik2024 čo je to nepočula som o tom este
@famebazarik2024 Keď si zapisujem aj cvicenie, tak to nerob. Zapisuješ si váhy do tabuliak správne? Máš dobre nadstavený deficit? Neješ málo? Cvičíš silovo + kardio? Prerušovaný post nieje diéta ale životný štýl, to by som ti vôbec neodporúčala.
@famebazarik2024 to je všetko pekné, ale to neznamená, že to robíš dobre. Môžeš mat zle naatavene nutrienty v tabulke, zle zapisovať jedlo, môžeš neefektivne cvičiť,.... A ďalších veľa faktorov
ja som chudla s KetoDiet a to slo dole uplne skvela, navyse uplne bez jojo efektu
@famebazarik2024 tam musíte dodržiavať presne zásady, žiaden olej, iba masť, žiaden cukor, iba umelé sladidlá, ryžové cestoviny neobmedzene, ostatne cestoviny, ako aj ryža a zemiaky, občas, môže sa aj chlieb, ale opeceny, aby sa zabili kvasnice...ak chcete, kľudne napíšte, dám vám kontakt na pani, ktorá radí aj mne.....užívam týždeň a mam dole 2.5 kg a pijem aj colu bez cukru
@famebazarik2024 potom je možné, že ješ málo
@famebazarik2024 Dobrý deň. Ak ešte nemáte podrobné informácie a pomoc od niekoho, kto pozná Regenor, rada Vám pomôžem.
@famebazarik2024 Kalorický deficit…