Ahojte, chcela by som info,že predpisal vám už niekedy lekár tabletky na odvodnenie? Konkrétne FURON?...pomohol vám aj niečo schudnúť? (Viem že tabletky nie sú určené na chudnutie, ale na inú diagnózu) ďakujem
To si Rovno mozes dat kavu je mocopudna odvodnuje vycikas sa a budes o pol kg “ chudsia”
neblazni,my sme mali v nemocnici,taku co si davala furin len tak a skoro si oblicky odpalila.Ked chces schudnut tak zamakaj a nejedz,a inak odvodnuje petezlen troska.
Žihlavovy čajík
Ja som mala Forfemina ( nie slim , ale obyč) . Za týždeň som dala dole z nôh 4 kilá. Vidno to bolo , ale samozrejme som neschudla
Na odvodnenie je dobré pravidelné pitie žihľavového čaju a poctivo dodržiavať pitný režim, vyvážená a pestrá strava ;)
ODKUPIM FURON
Ja ho musím brať lebo keď neberiem a iba pijem tak veľmi málo chodím cikať
Ahoj tak s týmito tabletkami opatrne.. Nie nie su určené na chudnutie.. I keď je možné, že ak budeš brat 2 denne tak ta "odvodni" a váha ti ukáže naozaj menej. Avšak akonáhle tekutiny doplnis tak váha pôjde späť. Ak vezmeš vyššie dávku, hrozí ti strata elektrolytov, kolaps a nakoniec aj rozvrat vnútorného prostredia.