Pomohla vám zumba schudnúť?

exupery
9. jan 2011

Ahoj,chcem sa spytat mile damy,ci vam pomohlo cvicenie zumby k tomu,aby ste schudli,pripadne vyformovali si postavu,za aky cas a kolko.Chcem zhodit pat kg,ktore na mne zostali nalepene po porode a prave zumba sa mi zda ako dobre riesenie,tak poradte.Dakujem.

magua
17. jan 2011

Ahoj, ja som na tom presne ako ty, potrebujem dat 5 kg dole, skusam prave zumbu, ale zatial len tyzden a kombinujem s posilkou, ale povim ti , ze zumba je celkom makacka, riadne sa pri tom dopotim. Drzim palce, aby sa ti to podarilo. 🙂

danka2920
28. jan 2011

ahojte .tak ja chodím na zumbu. chodím tam zatiaľ len mesiac , ale dala som dole 700g, ti trocha potrvá kým sa naučíte kroky a tie pohyby . ale potom to už pôjde. takže želám veľa úspechov v chudnutí. ja potrebujem dať dole 9 kg.

hany18
24. feb 2011

vmojom okoli zeny pochudli vraj aj 18 kilo so zumbou ja planujem dat dolu aspon 15 kg tak dufajme ze do leta budeme ako prutik aj so sestrou a maminou 🙂

trixi
24. feb 2011

ahoj, ano, pomaha chudnut, formovat postavu. Celkom dobry clanok:

http://www.fitweb.cz/clanky/pohyb/457756-zumba-hit

dorothy77
24. feb 2011

asi je to dosť individuálne, mne nepomohla 😒

lamada181
8. mar 2011

no ja cvicim zumbu par mesiacov ale co chodia baby tak uz schudli pekne tak mozno nieco na tom je

agnesa13
8. mar 2011

ahoj, ja chodím na zumbu už 8 mesiacov, týždenne 2 x / trochu dávam pozor čo jem/ a už som schudla 8 kg.

tanitta
8. mar 2011

ahojky... zumbu som skusila "iba" 2x a moc ma to nenadchlo...... 😝 takze robim nordic walking(ak pocasie praje) a posilka ...dokopy 3x tyzdenne ....poobvode bokov som zhodila 7cm za 6mesiacov😉 a jem co mi chuti nie som moc typ zdraveho stravovania 🤐 ....(trosku som obmedzila vecerne jedenie o 22°°) 😝

zuzikkaa
15. mar 2011

ahoj,tak ja som pocas tehotenstva nabrala 20kg!!! asi po 5mes som zacala zumbu a do konca leta som bola na svojej povodnej vahe 😎 😎 😎
ale nieje to iba o zumbe!!! pozor,,treba trochu aj upravit stravu a hlavne je dobre cvicit aj pred tehotenstvom lebo TELO SI PAMATA!!! 😉
zumbujem 2x do tyzdna a sem tam aj posilka,,chodim veeela vela peso 🙂

majka280208
22. júl 2011

ahojky ja cvicim zumbu asi tri tyzdne a schudla som vise 5 kil trocha som upravila jedalny listok a slo to ja som tyzden meschudla ani gram a teraz to ide stale nizssie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 .tak len cvicte a chudnite da sa to 😎

tanula84
22. júl 2011

@ majka280208 prosím ťa a to chodíš niekam cvičiť,alebo myslíš,že by sa to dalo ja doma cvičiť s dvd?ked ideš niekam do skupiny je to asi lepšie,lenže môj synček je ešte drobček a kojený a ešte nemá taký režim ,aby som mohla od neho odchádzať.ako často cvičíš? dakujem 🙂

magdalenka1302
4. sep 2011

maminy, mozem cvicit zumbu aj ked kojim?

vilki
5. sep 2011

hej zumba dopomoze k zhodeniu par kileciek ale musis cvicit aspon 2x do tyzdna a samozrejme aspon trosku upravit stravu, nie dietovat ale po zumbe uz vela nejest, daj si len vodu a nejaku zeleninu a tak... ( sama to nerobim ale viem ze sa tak schudnut da lebo raz sa mi to uz podarilo, upravila som stravu a cvicila zumbu a dala som dole za 2 mesicae 5 kil) ale budem musiet zase s tym zacat....drzim vsetkym palce, hlavne pevnu volu 😉

timetotrain
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkabac
9. dec 2013

mne pomaha chudnut....chodim asi mesiac ale iba raz do tyzdna(mam male babo)a schudla som sice kilo ale cm-tre isli dole......a kedze kojim tak stravu nejak neupravujem snazim sa neprejedat a nejest po 17hod.

konkm819
12. dec 2013

Ahojte babule ja som za 3 mesiace pomocou zumby schudla 11 kg 🙂 cez leto a do teraz si to udržiavam 🙂 ale potrebujem ešte 10 kg zhodiť a idem od januára zasa sa plne venovať zumbu 🙂 Tancovala som len 3x do týždna 🙂 a to len takým 40 min 🙂

lucik194
12. dec 2013

ja zatial cvicim zumbu asi 6 tyzdnov, kazdy tyzden idem 2x, zatial som neschudla ani deko, ale pravda je ze som neupravila stravu, takze aj ked vypotim snad vsetko, vsetko aj zase dam do seba.... 😒
ja by som potrebovala dat dole trvalo 5kg
takze mne zatial nepomohla, ani cm nesli dole

maribell
12. dec 2013

a myslite ze sa to iba niekde vo fitku alebo aj sama doma s dvd?

barborabilinova
5. jan 2014

Tak ja som zacala dnes zumbovat ale doma stravu trosku som upravila chcela by som dat dole 5 kg kym otehotniem znovu

veronika9797
19. jan 2014

zacala som zumbovat, kazdy den po 45 min..... vyhadzujem sladke vody len cistu, a pokusim sa jest pravidelne a hlavne viac zdravo.....myslite si, ze to pomoze? 🙂

wanda123
28. jan 2014

ahoj, ked som chodila zumbit tri krat do tyzdna, tak som sice na kilach neschudla, ale bola som stihlejsia a vyrysovanejsia

horvathovahilda
28. júl 2014

ahoj ja som zacala zumbu tacovt,,kazdy den us tizden aj som vinechala sladke vody a nejem us od 4hodiny nic iba pijem cistu vodu potrebujem schudnut par kil podari sami to pri takom tepe prosim porade mi ako schudnut.. ☹

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sisa1826
2. sep 2014

A ako si treba upravit jedálniček?Nejem sladké,chleba len trochu a to cereálny a večer po 18-tej už nič ...bude to stačit?
Nikdy som nedržala diétu tak sa v tom nevyznám...dakujem

angelika23
10. sep 2014

baby ja som pred tehu cvičila zumbu a nedám na nu dopustiť , teraz premýšlam nad tým že by som ju začal precvičovať , len neviem kde začať !!

rajna
1. okt 2014

ahoj ja som chodila cvičiť zumbu pred porodom aj 5 krát za týžden ale musela som to obmedziť lebo som už mala s toho podváhu. Nielenže s toho schudneš ale sa aj vyformuješ a dokonca je to super zábava. Velmi nákazlivá.
Akonáhle maličká troška podrastie chystám sa znovu začať chodiť, lebo predsa po porode sa nejaké kilečko nalepilo.

sisik26
16. okt 2014

Baby je tu z vás niektorá z Piešťan,že by sme na zumbu chodili spolu? Ak sa najde nejaka,tak mi napis napriklad aj na mail kisis.ska@gmail.com.
Chodila som na zumbu,bolo to super a este aj zabavne. Ale samu ma to tak nebavi a nedokope.

paticek
19. sep 2015

Baby je v partizanskom zumba neviete dskujem

janamexico
23. jan 2018

Ahojte ja som zumbou schudla 12 kil za pol roka plus nejest sladke a cvicila som.doma 3x tyzdene niekedy 4x teraz som po porode a od dnes som.zacala cvicet mozem poslat video beto perez ale.je v spanielcine ak by ste mali zaujem.

janamexico
23. jan 2018

Este som.si davala memtolovu mast dobra je vick vaporuv a na to igelit a nieco na stiahnutie ja pouzivam tie nohavicky stahovacie dost sa z toho poti treba pit vela ale strasne vela vody najlepsie s citronom a vlaznu ja si davam mikynu lebo inac sa nepotim