Ahoj,chcem sa spytat mile damy,ci vam pomohlo cvicenie zumby k tomu,aby ste schudli,pripadne vyformovali si postavu,za aky cas a kolko.Chcem zhodit pat kg,ktore na mne zostali nalepene po porode a prave zumba sa mi zda ako dobre riesenie,tak poradte.Dakujem.
ahojte .tak ja chodím na zumbu. chodím tam zatiaľ len mesiac , ale dala som dole 700g, ti trocha potrvá kým sa naučíte kroky a tie pohyby . ale potom to už pôjde. takže želám veľa úspechov v chudnutí. ja potrebujem dať dole 9 kg.
vmojom okoli zeny pochudli vraj aj 18 kilo so zumbou ja planujem dat dolu aspon 15 kg tak dufajme ze do leta budeme ako prutik aj so sestrou a maminou 🙂
ahoj, ano, pomaha chudnut, formovat postavu. Celkom dobry clanok:
asi je to dosť individuálne, mne nepomohla 😒
no ja cvicim zumbu par mesiacov ale co chodia baby tak uz schudli pekne tak mozno nieco na tom je
ahoj, ja chodím na zumbu už 8 mesiacov, týždenne 2 x / trochu dávam pozor čo jem/ a už som schudla 8 kg.
ahojky... zumbu som skusila "iba" 2x a moc ma to nenadchlo...... 😝 takze robim nordic walking(ak pocasie praje) a posilka ...dokopy 3x tyzdenne ....poobvode bokov som zhodila 7cm za 6mesiacov😉 a jem co mi chuti nie som moc typ zdraveho stravovania 🤐 ....(trosku som obmedzila vecerne jedenie o 22°°) 😝
ahoj,tak ja som pocas tehotenstva nabrala 20kg!!! asi po 5mes som zacala zumbu a do konca leta som bola na svojej povodnej vahe 😎 😎 😎
ale nieje to iba o zumbe!!! pozor,,treba trochu aj upravit stravu a hlavne je dobre cvicit aj pred tehotenstvom lebo TELO SI PAMATA!!! 😉
zumbujem 2x do tyzdna a sem tam aj posilka,,chodim veeela vela peso 🙂
ahojky ja cvicim zumbu asi tri tyzdne a schudla som vise 5 kil trocha som upravila jedalny listok a slo to ja som tyzden meschudla ani gram a teraz to ide stale nizssie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 .tak len cvicte a chudnite da sa to 😎
@ majka280208 prosím ťa a to chodíš niekam cvičiť,alebo myslíš,že by sa to dalo ja doma cvičiť s dvd?ked ideš niekam do skupiny je to asi lepšie,lenže môj synček je ešte drobček a kojený a ešte nemá taký režim ,aby som mohla od neho odchádzať.ako často cvičíš? dakujem 🙂
maminy, mozem cvicit zumbu aj ked kojim?
hej zumba dopomoze k zhodeniu par kileciek ale musis cvicit aspon 2x do tyzdna a samozrejme aspon trosku upravit stravu, nie dietovat ale po zumbe uz vela nejest, daj si len vodu a nejaku zeleninu a tak... ( sama to nerobim ale viem ze sa tak schudnut da lebo raz sa mi to uz podarilo, upravila som stravu a cvicila zumbu a dala som dole za 2 mesicae 5 kil) ale budem musiet zase s tym zacat....drzim vsetkym palce, hlavne pevnu volu 😉
mne pomaha chudnut....chodim asi mesiac ale iba raz do tyzdna(mam male babo)a schudla som sice kilo ale cm-tre isli dole......a kedze kojim tak stravu nejak neupravujem snazim sa neprejedat a nejest po 17hod.
Ahojte babule ja som za 3 mesiace pomocou zumby schudla 11 kg 🙂 cez leto a do teraz si to udržiavam 🙂 ale potrebujem ešte 10 kg zhodiť a idem od januára zasa sa plne venovať zumbu 🙂 Tancovala som len 3x do týždna 🙂 a to len takým 40 min 🙂
ja zatial cvicim zumbu asi 6 tyzdnov, kazdy tyzden idem 2x, zatial som neschudla ani deko, ale pravda je ze som neupravila stravu, takze aj ked vypotim snad vsetko, vsetko aj zase dam do seba.... 😒
ja by som potrebovala dat dole trvalo 5kg
takze mne zatial nepomohla, ani cm nesli dole
a myslite ze sa to iba niekde vo fitku alebo aj sama doma s dvd?
Tak ja som zacala dnes zumbovat ale doma stravu trosku som upravila chcela by som dat dole 5 kg kym otehotniem znovu
zacala som zumbovat, kazdy den po 45 min..... vyhadzujem sladke vody len cistu, a pokusim sa jest pravidelne a hlavne viac zdravo.....myslite si, ze to pomoze? 🙂
ahoj, ked som chodila zumbit tri krat do tyzdna, tak som sice na kilach neschudla, ale bola som stihlejsia a vyrysovanejsia
ahoj ja som zacala zumbu tacovt,,kazdy den us tizden aj som vinechala sladke vody a nejem us od 4hodiny nic iba pijem cistu vodu potrebujem schudnut par kil podari sami to pri takom tepe prosim porade mi ako schudnut.. ☹
A ako si treba upravit jedálniček?Nejem sladké,chleba len trochu a to cereálny a večer po 18-tej už nič ...bude to stačit?
Nikdy som nedržala diétu tak sa v tom nevyznám...dakujem
baby ja som pred tehu cvičila zumbu a nedám na nu dopustiť , teraz premýšlam nad tým že by som ju začal precvičovať , len neviem kde začať !!
ahoj ja som chodila cvičiť zumbu pred porodom aj 5 krát za týžden ale musela som to obmedziť lebo som už mala s toho podváhu. Nielenže s toho schudneš ale sa aj vyformuješ a dokonca je to super zábava. Velmi nákazlivá.
Akonáhle maličká troška podrastie chystám sa znovu začať chodiť, lebo predsa po porode sa nejaké kilečko nalepilo.
Baby je tu z vás niektorá z Piešťan,že by sme na zumbu chodili spolu? Ak sa najde nejaka,tak mi napis napriklad aj na mail kisis.ska@gmail.com.
Chodila som na zumbu,bolo to super a este aj zabavne. Ale samu ma to tak nebavi a nedokope.
Baby je v partizanskom zumba neviete dskujem
Ahojte ja som zumbou schudla 12 kil za pol roka plus nejest sladke a cvicila som.doma 3x tyzdene niekedy 4x teraz som po porode a od dnes som.zacala cvicet mozem poslat video beto perez ale.je v spanielcine ak by ste mali zaujem.
Este som.si davala memtolovu mast dobra je vick vaporuv a na to igelit a nieco na stiahnutie ja pouzivam tie nohavicky stahovacie dost sa z toho poti treba pit vela ale strasne vela vody najlepsie s citronom a vlaznu ja si davam mikynu lebo inac sa nepotim
Ahoj, ja som na tom presne ako ty, potrebujem dat 5 kg dole, skusam prave zumbu, ale zatial len tyzden a kombinujem s posilkou, ale povim ti , ze zumba je celkom makacka, riadne sa pri tom dopotim. Drzim palce, aby sa ti to podarilo. 🙂