Pomôcky na domáce cvičenie

lolazmola
26. okt 2020

Ahojte, veľmi rada chodím do fitka, ale žiaľ teraz je situácia aká je tak chcem zacat cvičiť doma. Vo fitku som cvičila iba vlastnou váhou. Aké športové nacinie mi odporúčate zakúpiť. Rozmýšľala som nad balancnou podlozkou tou takou tvrdou drevenou, ale tiež mi napadlo ze by bolo fajn mať aj bosu. Aj ten schodíky by sa mi zišiel. Co mi odporucate? Rada si nechám poradiť od skusenejsich. Dik

tyrkysova_kobyla
26. okt 2020

Ja osobne mam len jednorucky a gumu na cvicenie 🙂 to je idealne na cvicenie s vlastnou vahou

mell_k
26. okt 2020

Tak isto aj ja jednorucky a guma a ešte fit lopta

kittykat22
26. okt 2020

najdolezitejsi je podla mna podlozka 🙂 potom 1-2kg cinky, alebo zavazia na suchy zips ak chces trenovat primarne nohy a zadok. Gumy su fajn - niesu ani take drahe a su skladne. Mam este overball ale na tom moc necvicim. Skor stoji v rohu. Bosu je fajn, aj podlozka, ale ja mam doma veci ktore sa daju schovat do krabice. Skonci karantena tak sa hned vratim do fitka, a nechcem aby mi to tu zavadzalo.

ibrunova
26. okt 2020

Tie gumy farebné, malé činky, závažia na členky, overball, fitlopta, podpery na robenie klikov, laná na trx alebo sm, švihadlo

nnnuuunnn
26. okt 2020

Aj trampolina sa zide 🙂 Sama musis vediet co Ta bavi.

andreakotesova
26. okt 2020

Stačí ti TRX.

syslik81
26. okt 2020

tiez som za trx

frota3
26. okt 2020

Ja mam trx, kettlebell, jednorucky a len gumy, to podla mna uplne staci, nemusis si toho kvantum kupovat 🙂

ninah1486
2. nov 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

to zavisi od toho co ta bavi, ja tiez cvicim doma a pomôcky mam nakupene cez fitham, doma mam jednorucky, kettlebelly, posilnovacie gumy a aj TRX

beahavala
6. nov 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja som doma zacinala cvicit len s posilnovacimi gumami, s nimi som toho dokazala odcvicit vela

marca12
6. nov 2022

@lolazmola ja mam podlozku,jednorucky 2kg,gumy na cvicenie a nic viac. Uvazujem este nad kettlebell,no neviem,kde to budem skladovat.