Ahojte,
chcem sa opýtať, či má niektorá z Vás skúsenosti s používaním cvičebných pomôcok z Lidla. Aj teraz bude v akcii stepper, baôancér a rôzne iné.
Tak či sa to oplatí kúpiť alebo je to len ďalšia vec, ktorá potom zavadzia v skrini🙂
vďaka za názory
Aj ja rozmyslam nad tym stepperom. Len ci ma cvicenie na takom mini stepperi aj nejaky efekt, to by ma zaujimalo. Dajte info, kto na takom cvicite 😀
@adka31..veď aj ja uvažujem, či aj keď sa donútim doma cvičiť, či to bude mať aj nejaký efekt.☺
Práve som ho kúpila 🙂 uvidím či sa dokopem cvičiť 😉 nevedela som sa rozhodnúť či stepper alebo stac.bicykel a baby na fóre, že určite stepper tak uvidím či som urobila dobre. Inak celkom, čo som ho skúšala sa mi páči ani nevřzga jediné tak moje kolená 😀
@markomonika Oplatí sa kúpiť len vtedy, ak ty budeš rozhodnutá cvičiť, samotné pomôcky ťa nedonútia, aj keby boli zo športového obchodu...
Inak, ja už mám z Lidla tie posilňovacie gumy, tenisky, nejaké športové oblečenie, zatiaľ max. spokojnosť. Dnes som kúpila to koliesko na posilňovanie brušných svalov, vyzerá kvalitne, teším sa až ho vyskúšam.
mala som z Lidla dva. Prvý som reklamovala cca po 2 rokoch - vŕzgal. Reklamovala som ho, vymenili mi ho za nový kus aj dokladmi. Druhý tiež cca do 2 rokoch vŕzgal. Problém bol, že tetuška mi tvrdila, že na reklamovaný nie je 3 roky záruka! a preto mi neuznávajú reklamáciu. SOI to vyriešila, dostali pokutu a ešte mi museli vrátiť €.
Kúpila som "značkový" http://www.najlacnejsisport.sk/twist-stepper-ma... , tiež vŕzgal a až po 4 reklamáciách mi vrátili €.
Ortopéd ma pochválil, od kedy necvičím na steppri nevŕzgajú mi kolená, nemám opuchy a bez problémov robím drepy.
@markomonika ano, bola k nim aj brozurka s par cvikmi, inak dalsie najdes na internete. 🙂
Tak ale to je uspech, ked kolena prestali vrzgat a vrzganie preslo na stepper, to sa oplatilo 😀 sorry, sa mi pacila t zhoda slov 😉
@adka31 od dnes mam rovnaky problem do kelu tam.. prestal pocitat ked je skrutka povytiahnuta.inak som s nim spokojna, aj ked obcas zaskripe.. zvazujem ze si kupim pulzometer da sa zohnat okolo 20 - 30 eur alebo budem krokovat len so zatiahnutou skrutkou 🙂 alebo ho vratit.. skoda :(((
Môj tiež vrzga🙂,neskusali ste ho namazat,sem tam treba🙂
treba to z casu nacas namazat, ten moj momentalne slape bez vrzgania 😀
@markomonika poskulovala som po steperi,ale mam obavy,ci nezacne hned vrgat.lidl ma dobre vyrobky,takze kvalitne to bude podla mna.to uz je na tebe,ci na nich budes cvicit alebo ti budu zavadzat v skrini.ja keby som doma mala,tak cvicim na vsetkom