Pomôcky na cvičenie z Lídla

markomonika
29. dec 2014

Ahojte,
chcem sa opýtať, či má niektorá z Vás skúsenosti s používaním cvičebných pomôcok z Lidla. Aj teraz bude v akcii stepper, baôancér a rôzne iné.
Tak či sa to oplatí kúpiť alebo je to len ďalšia vec, ktorá potom zavadzia v skrini🙂
vďaka za názory

sunshineka
29. dec 2014

@markomonika poskulovala som po steperi,ale mam obavy,ci nezacne hned vrgat.lidl ma dobre vyrobky,takze kvalitne to bude podla mna.to uz je na tebe,ci na nich budes cvicit alebo ti budu zavadzat v skrini.ja keby som doma mala,tak cvicim na vsetkom

adka31
29. dec 2014

Aj ja rozmyslam nad tym stepperom. Len ci ma cvicenie na takom mini stepperi aj nejaky efekt, to by ma zaujimalo. Dajte info, kto na takom cvicite 😀

markomonika
autor
29. dec 2014

@adka31..veď aj ja uvažujem, či aj keď sa donútim doma cvičiť, či to bude mať aj nejaký efekt.☺

anti13
2. jan 2015

Práve som ho kúpila 🙂 uvidím či sa dokopem cvičiť 😉 nevedela som sa rozhodnúť či stepper alebo stac.bicykel a baby na fóre, že určite stepper tak uvidím či som urobila dobre. Inak celkom, čo som ho skúšala sa mi páči ani nevřzga jediné tak moje kolená 😀

dudus50
2. jan 2015

@markomonika Oplatí sa kúpiť len vtedy, ak ty budeš rozhodnutá cvičiť, samotné pomôcky ťa nedonútia, aj keby boli zo športového obchodu...
Inak, ja už mám z Lidla tie posilňovacie gumy, tenisky, nejaké športové oblečenie, zatiaľ max. spokojnosť. Dnes som kúpila to koliesko na posilňovanie brušných svalov, vyzerá kvalitne, teším sa až ho vyskúšam.

markomonika
autor
2. jan 2015

No ja som sa dnes bohužiaľ do Lidla nedostala, chcem ísť zajtra a ak by ho ešte mali,tak kupujem.
@anti13 daj potom vedieť ako ti to ide
@dudus50 a k tým posilňovacím gumám sú prilozenè aj nejakè cviky? A inak oblečko z Lidla mám aj ja, je super

gabsam
2. jan 2015

mala som z Lidla dva. Prvý som reklamovala cca po 2 rokoch - vŕzgal. Reklamovala som ho, vymenili mi ho za nový kus aj dokladmi. Druhý tiež cca do 2 rokoch vŕzgal. Problém bol, že tetuška mi tvrdila, že na reklamovaný nie je 3 roky záruka! a preto mi neuznávajú reklamáciu. SOI to vyriešila, dostali pokutu a ešte mi museli vrátiť €.
Kúpila som "značkový" http://www.najlacnejsisport.sk/twist-stepper-ma... , tiež vŕzgal a až po 4 reklamáciách mi vrátili €.
Ortopéd ma pochválil, od kedy necvičím na steppri nevŕzgajú mi kolená, nemám opuchy a bez problémov robím drepy.

dudus50
2. jan 2015

@markomonika ano, bola k nim aj brozurka s par cvikmi, inak dalsie najdes na internete. 🙂

ada1981
6. jan 2015

@adka31 dnes som ten stepper dostala, som spokojna. Da sa nastavit vyska, ale nie odpor resp level. Na domace pouzitie urcite staci

adka31
6. jan 2015

@ada1981 haha, nevolas sa nahodou Andrea a nedostala si ho na meniny? Lebo ja hej a dostala som ho vcera od manzela 😀 uz zamakavam a hej, na domace cvicenie uplne staci 😉

ada1981
6. jan 2015

@adka31 hahaha anooo presneeee.. vcera 25min a dnes 45min.. mozeme sa motivovat. Pustam si k nemu playlist jlo a pussycat dolls. Mam predstavu denne 30-45min urobit a do leta minus 10kg..

adka31
7. jan 2015

@ada1981 no teda, ale poviem ti ze ten moj zacal vrzgat. cvicim ked maly spi, ale musela som prestat, lebo mi ho to zobudi. aj tvoj uz hapruje?

zuzanah75
7. jan 2015

Tak ale to je uspech, ked kolena prestali vrzgat a vrzganie preslo na stepper, to sa oplatilo 😀 sorry, sa mi pacila t zhoda slov 😉

ada1981
7. jan 2015

@adka31 vcera zacal vrzgat ale asi po 10min pouzivania prestal..snad mu to vydrzi

adka31
8. jan 2015

@ada1981 adi, pocita ti normalne ten stepper? Moj prestal pocitat ked mam tu skrutku co dviha pedale viac povolenu. Ked ju pritiahnem, tak zacne pocitat. Ale myslim si, ze to je chyba, ved na zaciatku to pocitalo aj tak. Napis, som zvedava ci to mam ist reklamovat, dik

ada1981
8. jan 2015

@adka31 poslem ip, ale u mna ok

ada1981
10. jan 2015

@adka31 od dnes mam rovnaky problem do kelu tam.. prestal pocitat ked je skrutka povytiahnuta.inak som s nim spokojna, aj ked obcas zaskripe.. zvazujem ze si kupim pulzometer da sa zohnat okolo 20 - 30 eur alebo budem krokovat len so zatiahnutou skrutkou 🙂 alebo ho vratit.. skoda :(((

adka31
10. jan 2015

@ada1981 ja ho este nevraciam, tiez som pritiahla skrutku a uvidim ci bude pocitat. Ked prestane celkom, tak potom ho vratim, treba ho trosku premazat a prestane vrzgat 😃

map0007
10. jan 2015

Môj tiež vrzga🙂,neskusali ste ho namazat,sem tam treba🙂

adka31
15. jan 2015

treba to z casu nacas namazat, ten moj momentalne slape bez vrzgania 😀