Ahojte. chudnem od januara. Dala som dole cca 4kila za 6tyzdnov.
Chudnem polroka po druhom porode. vaha sla z 85kil na 81kil. Ide to veeelmi pomay niz ale ide. A teraz moja otazka ze ja to na sebe vobec nevidim ani na obleceni. Proste akoby sa ziadna zmena nestala. Pokracujem dalej. Kedy to zacnem vnimat a tesit sa?
4kila za 6tyzdnov je fajn...treba si uvedomit, ze chudnes nielen tuk ale pustas aj vodu, nedajboze svaly...viditelne vysledky zavisia od toho, ci mas pohyb...lebo aj ked schudnes, ta postava ukaze svalstvo, hlavne sa to tyka chudnutim len zmeny stravy...ja chudnem od noveho roka z 84kg, sla som na 77kg - ale musim povedat, ze som mala velmi nezdrave navyky a hlavne som sa teda odvodnila a rozdiel vidim...teraz sa chudnutie spomalilo a musim viac makat...odporucam sledovat si dost bielkovin v strave a robit nejake silove cviky
este pre informaciu, ak nevies: 1 kilogram tukového tkaniva v priemere obsahuje: 85–87 % čistého tuku, 10–15 % vody a 2–3 % bielkovín. Obsahuje energiu asi 7700 kcal (32 340 kJ).
Na váhu sa neupínaj. 4 kg je super, zdravý úbytok z váhy by mal byť 0,5% až 1% z tvojej váhy týždenne. Váha je len číslo, dôležité sú obvody tela, preto je potrebné sa merať každý týždeň a sledovať či tie čísla klesajú.