Zdravím vie mi niekto poradiť?
Cvičím 6x do týždňa po pol hodine-work dance, cvičenia podľa fitnessiek
Za mesiac schudnem len kilo
Som rok a pol po pôrode
Mám 155cm a 67kg
Od nového roka sa zdravšie stravujem aj cvičím ale nevidím ani malú zmenu za dva mesiace aj keď mam - 2kg
@bazarik2021_ Tak vždy je lepšie chudnúť pomaly, ako nechudnút vôbec, alebo dokonca priberať. Ak chceš chudnúť rýchlejšie, treba znížiť kalorický príjem. Nestačí sa len stravovať zdravšie. Aj zdravá strava môže byť kalorická, keď jej zješ veľa.
Tiež by som sa pozrela na stravu, lebo ak máš nastavenú stravu dobre, budeš chudnúť aj bez cvičenia. Pri tejto váhe ale nepotrebuješ chudnúť rýchlo, nie je dôvod, nejdeš chudnúť 40 kíl. Lepšie pomaly a zdravo.
Môže to byt sposobene aj nedostatkom spanku... Mne sa tiez po prvom nedarilo vobec chutnut teda strasne pomaly. Pomohlo mi uzivanie zelenacov, sa to zrazu rozbehlo a to som ani necvicila. A mozu vam aj rast svaly kedze cvicite
@bazarik2021_ aj si sa merala?
Podla mna nie je problem v cviceni, aj 20 minut sa pocita 🙂 Ale suhlasim bude problem v strave, to ze sa zdravsie stravujes neznamena automaticky ubytok na vahe, treba si sledovat co konkretne davas do ust, ake porcie, a aj zlozenie 🙂
presne tak, ako si sa vlastne zacala stravovat, ked hovori ze zdravsie? lebo podla tohto mas pohybu dostatok 🙂
No tak pokial si zmenila jedalnicek a stravujes sa zdravo ako pises, 2kg su malo za mesiac. Nieco bude niekde zle nastavene 🙂
@luccija nie ani som nekojila
@bazarik2021_ tak strava...veľa sacharidov, veľa ovocia, omáčky k cestovinám?veď skús napísať jeden, dva dni...alebo málo jedla, nepravidelne a telo si ukladá.Podla mňa radšej cvičiť 3x týždenne, ale intenzívnejšie ako pol hodinu
@bazarik2021_ súhlasím s @ivkazba
Od nového roka...je pomaly koniec Februára. Váha ti dole ide a to je hlavné. Nerieš koľko...to príde časom. Ja som krásne schudla, bez cvičenia iba stravou. Cvičením ti bude rásť aj svalová hmota a tam sa moc nespoliehaj na údaje na váhe. Bude to skreslené ak ti ide o čísla na váhe v prvom rade upraviť stravu a dodržiavať to. Veľmi rýchle chudnutie nie je zdravé, je to pre telo šok. Lepšie schudnúť pomaly ale na mať stálu váhu. Držím palce a pevnú vôľu.
@bazarik2021_ kojis?2 kg je fajn.Pol hodina je málo na cvičenie skor bude problém v strave