Ahojte chcem sa opytat, ci sa oplati kupit detoxikacny caj, videla som nejake aj v supermarketoch. Rozmyslala som, ze by som chcela aspon ako-tak “precistit” organizmus. Jasne, ze neocakavam neviem co z čaju, ale ci mam vobec cakat aspon niečo 😁 Stravujem sa normalne, chodim do prace, obcas nejake to menu, pripadne co kupim. Nefajcim, nepijem. Dajte tipy. Skusala som aj normalny detox cca 2 roky dozadu, ked som bola este doma a mala na to cas, 3 dni som jedla len ovocie, bohuzial v sucasnej dobe si to predstavit neviem.
Máš pečeň? Tá to zmakne aj bez čajov. Je to len marketing.
Ja so si zvykla robiť detox organizmu na jar čajom zo zelenej prhľavy, piť dlhšie aspoň tri týždne. Ale neškodí robiť si detox aj častejšie, hlavne ak má zabehané jesť mäsové a ťažké jedlá, čaje je dobre striedať napr. pesterec mariánsky (na prečistenie pečene), koreň púpavy (na trávenie), praslička(na ľadviny) atď.
Ja pijem pravidelne zelený čaj Mača, ževraj aj ten dobre pôsobí na detoxikáciu organizmu 🙂 avšak skôr by som išiel cestou nejakej "diety" ak chceš poriadne detoxikovať
cajom urcite detox nedosiahnes, ak chces detox, vzdaj sa na cas masa, kup si zeleny jacmen, alebo chlorellu, alebo pestrec mariansky, to ti pomoze precistit organizmus 🙂