Ahojte, pocula som ze sa da pekne schudnut pitim jablcneho octu. Chcem sa spytat ci je to pravda.. ci to pomaha 🙂 😉
pokial si das jablcny ocot a na to dva hamburgeri alebo tabulku cokolady tak nepomaha...ale rano na lacno ta aspon precisti...
POZOR na zaludok,radsej si ho kup v tabletkach,.....neni su agresivne pre zaludocnu stenu,....
ja som pila v tabletkach a mala som zapal žaludka s toho.
hm bez upravy stravovania asi tazko a adriana lima? :D no to bude asi viac o genetike ako o octe 😎
ja som to raz skusala a je to nechutne. skus si dat do Googlu " pohar vody s citrónom" a tam je zaujimavy clanok o 10 dovodoch, preco pit pohar vody s citrónom. podla mna je to lepsie a chutnejsie 🙂
ja som tiež za pohár vody s citrónom. Jablčný ocot som skúšala piť ale prestala som , pretože ma časom začal bolieť z neho žalúdok.
ahoj, ja som po tyzdni musela prestat ho pit, lebo som mala neskutocnu kyselinu ba priam som myslela, ze mi ide zhoriet znútra zaludok. V com mi pomohol bolo to, ze som aj do 10-11h doobeda nemala pocit hladu. No a potom poobede zacali tieto stavy.. Inak som nic ine nepostrehla.
Ahoj mne sneho nebolo vôbec nič ani xle a ani nebol taký otrasný, čo ja viem. Pila som vždy polievkovu lyžicu pred jedlom asi 3 týždne, ale vôbec som neschudla. Takže neviem skús uvidíš. Ja to možno skúsim ešte rax, ale fakt vôbec nič
Ajojky mne pomáha🙂ale treba jesť pravidelne a večere troška menšie ako obed🙂
Z jablk a z vody vam nemoze byt zle tak ako z potravin napr.mlieko ktore vydrzi v krabici aj pol roka to co uz je za chcemia !! Ziadne cerstve mlieko tolko nevydrzi a slopete ho aj tak a je milion veci v obchodoch co su viacej skode a jablcny ocot nieje ziadna chemia takze bohvie z coho vam bolo zle !!! Popripade ste chceli rychlo schudnut tak ste si urcite do seba liali viac ako bolo odporucane
Z jablcneho octu moze byt zle... ak sa pije v nespravnom mnozstve alebo dlho...
asi ano, ked ho pije Adriana Lima pred kazdym jedlom 😀