Podpora chudnutia

homealone
13. apr 2023

Ahojte chcem sa spýtať na Vaše recenzie, odporúčania ohľadne nápojov na podporu chudnutia.
Samozrejme zmena stravy, cvičenie sú samozrejmosť. Myslím skôr niečo čo pomôže naštartovať metabolizmus, zmierni hlad, prípadne chuť na sladké, ale naozaj z vlastnej skúsenosti. Veľká vďaka.

mar_tina777
13. apr 2023

@homealone najlepšia rada ako zmierniť hlad je prestať jesť sladké veci, keksiky, čokolády, a podobné veci…
Neverila by som keby som to nezažila. 🙂
Koli laktóze som sa vzdala všetkého sladkého a je fakt že hlad nepociťujem vôbec. 🙂

diamondsspaces
14. apr 2023

Ak chudnete nikdy by ste nemali pociťovať hlad. Investujte a choďte za dietologičkou. Pomeria vás na váhe koľko % tuku, vody a svalov máte , potom vám podľa krvy zistí ako má vyzerať váš tanier (% bielkovín , tuku a sacharidov) a určí vám koľko kcal denne prijímať . Veci ako naštartovať/zrychliť metabolizmus alebo zmiernenie chuti na sladké neexistuje. Všetko je to o vašej hlave. Vy sa musíte naučiť odmeňovať sa za to ,že nejete sladké. Schudla som 15kg za necelý rok a to som ani necvicila . Investujte cca 100-150€ , oni vám tam aj vysvetlia čo jesť kedy , kde a ako.

denkabemommy
14. apr 2023

@homealone ak maš chuť na sladké, tak môžu byť 2 problémy, buď máš nedostatok nejakých nutrientov (bielkoviny, sacharidy,...) alebo si pažravá a musíš sa naučiť hlavu zabaviť, aby ti od "nudy" nešťukala stále gombík sladké, sladké, sladké (závislosť ako každá iná). Ja som si sladké nahradila mangom a lyofilizovaným ovocím. Stačí mi, slané sa dá vyriešiť napr pečeným cícerom s parmezánom (za mňa top jedlo) 😊

homealone
autor
14. apr 2023

@denkabemommy škoda, že sa každý zameral odpoveďou iba na tu chuť na sladké ktorá má trápi najmenej. A doprajem si ho sporadicky.

denkabemommy
14. apr 2023

@homealone k nápojom sa ti vyjadrím, že zbytočne minieš peniaze na niečo, čo nepotrebuješ. Metabolizmus štartovať nepotrebuješ, ten šlape neustále, a zvyšok ako nebyť hladná som písala aj vyššie chýba ti niečo v strave, treba to doplniť, ak si s tým nevieš rady skús kalorické tabuľky, tam rýchlo zistíš, kde je problém a na fb je aj skupina, kde ti bude veľa ľudí pomôcť so správnym nastavením, podporením 🙂.

rosamundahjkoolk
10. mar 2024

Ja môžem napísať o káve na chudnutie EUROPA JOE. Pila som ju celý mesiac, v strave som sa obmedzovala, každý deň pohyb (také boli odporúčania) napriek reklame že BEZ DIÉTY A CVIČENIA , ešte aj chuť mala zlú, vôbec nie ako káva. Výsledok po mesiaci bol úbytok na váhe presne 0 (slovom-nula) gramov. Nenechajte sa ojeb.. ako ja. Neberiem to tragicky len som chcela skúsiť. Vše a zas robím niečo čomu neverím.