Čaute ženy...minulý rok po pôrode som začala chudnúť schudla som 15 kíl tento rok som polavila vysse roka stojím na váhe 71-72 kg...
Podľa toho ako sa najem nechce sa mi samej K tomu dokopat od zajtra by som chcela ísť nato opäť A dať dole 7 kg.... Poďme sa spolu podporovať radiť si čo A ako papať,tešiť sa zo spoločných úspechov.... Inak známa mi poradila na chudnutie zelený jacmen počuli ste O tom niečo? Mám ho už kúpeny ...tak ktoré idete zajtra somnou do toho A S akou váhou? 🙂
Pohybu mám až až
@vanesenka to sa mi nezdá. to by si potom nemala problémy s nadváhou.......
Neprišla som sem po radu ako.mám schudbut keby som nevedela tak by som minulý rok nemala dole 15 kíl prišla som tu preto aby som si mohla S niekým písať aký sme mali deň...A Napísala som že mám nadváhu takú informáciu som tu nevypustila....NNehľadám tu mudrlantov
Ďakujem ešte 7 treba
ja sa pridavam. Cely zivot bojujem s kilami- moj najvacsi uspech bol ked som zhodila takmer 20kg. Momentálne mám 10 späť a chcem ich do leta zhodiť, keďže o mesiac ideme na dovolenku a chceme sa pokúsiť o bábätko..
Mirkapp teší ma že.sa pripojis S akou váhou.ideš? Takže zajtra začíname ťažký deň pred nami
ja som momentálne na váhe 86kg, už mám za sebou druhý deň, v podstate tým že som to robila miliónkrát tak viem čo ma čaká a aj cez trápenie a chute na kadečo nezdravé mám dobrý sebatrýzniaci pocit 🙂 hnevám sa na seba že som zas dopustila že som takto pribrala, lebo vtedy keď som takto schudla som si sľúbila že to už nedopustím... 😖
Terina25 A čo si preto.urobila aby si schudla ja chcem 65 kíl ale keď.bude.do leta.68 budem rada
@mirkapp
@vanesenka dakujem🙂 chudnem od 1.4.prve co so urobila bolo to,ze nejem ziadne sladkosti,ani kavu nesladim.obcas ked to uz neviem vydrzat tak si kupim taky keksi-brusienky.ale uz som si zvykla nejest sladke a ani mi to nechyba.najhorsie je to pred a pocas kramov,vtedy by som len zrala ale zatial som sa ovladla...nejem ziadne pecivo.za den jem3x,niekedy 2x ked sim v praci.kedze pracujem tak sa stravujem v praci takze jem to co tam uvaria.ked som doma tak sa snazim jest bez priloh.no a cvicim kazdy den hodinu.len teraz som pn takze 3 dni som necvicila.teraz postupne zacinam opat cvicit no este velmi nevladzem.
a cvicim len doma sama
Ja mám cvičenie asi také že som stále V pohybe pri malej mám doma aj bicykel.stacionarni A aj sa chodím S malou prechádzať aj ma bicykel zájdeme každý deň aj ja idem jesť tri krát denne mne viac ani netreba žiadne sladké ani pečivo dnes.som sa odvazila A vážim sa.až O mesiac
zelenu kavu som neskusala.
ahojte aj ja sa k vám pridávam 🙂 moja váha je 75kg a chcela by som dať dole aspoň 5kg
vynechala som pečivo a sladkosti a začala som cvičiť doma na orbitreku, dúfam že mi to s vami pôjde lepšie 😉
inak mám taký nápad.. čo keby sme sem pridávali čo sme za ten de) jedli, podelili sa s prehreškami a výzvami a dali si pravidelný report ako sa nám darí? ja mám za 3 dni kilo dole
Presne to som myslela keby sme tu písali čo sme jedli ja sa vážim až O dva týždne
tak môj jedálniček napr. včera- ráno začínam pohárom vlažnej vody s vytlačenou polovicou 1 citróna, raňajky omeleta z dvoch vajec a káva. Potom na olovrant hrsť vlašských orechov, obed cottage cheese s paradajkami, potom dve konzervy tuniaka. Prehrešok- 3 kávy s mliekom a cukrom 🙂 pohyb- včera slabá polhodinka na bicykli
Ja napíšem večer aký bol môj deň keďže len od dnes začínam
tak ja dnes rano jogurt,obed dolnoz.gulas,vecera 2 parky s horcicou.a mala som 2 kavy bez cukru s pras.smotanou.no a este sa chystam dnes zhresit po dlhej dobe-muz kupil zmrzlinu takze si dam.
a samozrejme ze som hodinku cvicila😉
@vanesenka Ahojky, rada sa pridám. Už cvičím 6.týždeň a tiež "nežerem" - sem-tam nejaký prehrešok. Roky dozadu a potom znovu mám za sebou dosť chudnutia - asi ako ty. Potrebujem dať dole aspoň 10kg. Uvidím v piatok - odvážim sa a pochválim sa. Ale na objeme-cm to už vidím ale pred dvoma týždňami na váhe ešte nič. Ale nevzdávam to, nakoľko si hovorím, že nemám ani 20 ani 30 😀 😀 😀 Tak vydržím a viem, že to pôjde. 😝
Tak ja dnes ráno som nestihla raňajky tak som si dala len kávu kávu pijem bezkofejnovu inak keď ranajkujem dávam si vždy biely jogurt....obed fazuľová polievka A káva.A večera fazuľová polievka A tiež idem zrušiť malým kopcekom zmrzliny
ja som si z jednej internetovej stranky objednavala zelenu kavu a multitrim kapsuly a liquid ktore mi nesmierne pomahali schudnut teraz som spokojna a zelenu kavu pijem do teraz kapsuly si dam len obcas 🙂
Ahojte,tak som nevydrzala a som sa odvazila uz dnes rano-za 5tyzdnov cvicenia-3x do tyzdna a obcasneho 'mlsnutia' mam 3kg dole😀.
@evittam super 🙂 a z akej váhy ideš? ja zo 75kg ale chcem sa vážiť až na konci mája. a ako cvičíš ja zatiaľ len na orbitreku cca 20-30 minút.
@vanesenka Diéta je málo, ak nebudeš mať pohyb - šport, výsledok bude takmer žiadny.