Ahojte zienky, od puberty som mala velke prsia, ale nikdy neboli pevne a pekne. Hotova katastrofa, uz v 15 tich boli natiahnute pod ich vahou. Pred rokom som schudla, samozrejme, ze sa zmensili, ale o to boli skaredstie, noca teraz tri mesiace po porode bez kojenia uz ani nevravim. A to mi treba este schudnut aspon 10kg. To si nechcem ani predstaviť co sa s nimi stane. Cvicim, ide to dole, samozrejme prsia najviac, a tak sa mi natiska otazka, ze ked budu mensie, lahsie ci nejakymi cvikmi dokazem tu kozu stiahnut, alebo sa len vypracuju svaly pod nimi. Podarilo sa nejakej z vas aspon jak tak tu kozu stiahnut. Ved brucho sa stiahlo, da sa to aj s prsnikmi? Ci už len plastika? Dakujem za vase skusenosti.
Asi len plastika, ak dojčís babatko tak urcite este počkaj, lebo ked ukončia dojčenie, tak prsia trochu zas zmenia tvar.
@limetka69 skrátim to - len plastika... žiadne cviky, žiadne zázraky... brucho (predpokladám po tehotenstve) je niečo iné, to bola len krátka doba v porovnaní s prsiami a aj oveľa menej natiahnutá koža... hlavne tá koža na bruchu bola stále pevná, nepovolila a brucho ti nepadlo kamsi ku kolenám... a teda aj to brucho sa nie každej podarilo dostať do pôvodného stavu, veľmi často ostalo potrhané, uvoľnené...