Ahojte žienky. Som rok a pol po pôrode. Zatiaľ som schudla 35 kg, no chýba mi ešte minimálne 15, ide to už veľmi ťažko a stále sa necítim dobre. Skrátka stále mám nadváhu. Problém je, že sa takto cítim hrozne škaredá. Nemám chuť ani sa líčiť, pretože načo, veď to telo aj tak kazí celý dojem.. nosím veci ako dôchodkyňa, voľné tričká dlhé, legíny, kolom dokola. V ničom sa necítim pekná. Poraďte čo robiť, aby som mala aspoň o niečo väčšie sebavedomie. Cítim sa vyslovene odpudivo a určite tým aj vyžarujem.
Ak si schusla rapidne tak mas problem so zbytocnou kozou ktoru ale chudnutim dole nedas a to mozu byt pekne kila navyse. Skus sa poradit s lekarom ake su moznosti.
@vanilkovazmrzka cvičím doma s fitshakerom, do fitka sa mi bohužiaľ chodiť nedá, nemá mi kto byť s dieťaťom
@martinmmartin Chudla som cca celý ten rok a pol, ani žiadnu ovisnutú kožu na sebe nevidím, snažila som sa cvičiť alebo aspoň chodiť každý deň na prechádzky.
Uprimne? nepomoze ti tych dalsich 15 kg, je to o tvojom nastaveni v hlave, ver mi, ze nepomoze...Toto som zazila za svoj zivot vela krat tieto reci a bolo to tak, baby schudli a stale nestastne a zakomplexovane...
neexistuje škaredá žena, len neupravena zena.
Zacni cvicit s trenerom 🙂