Po akom čase začnem chudnúť?

Včera o 07:08

Ahojte, mam 176 a 93 kg. Som na KT tyzden a dnes som sa vazila a ani pol kila dole. Kedy zacnem chudnut? Som dost nedockava, aspon pol kila som cakala. Kedy ste videli prvy ubytok? Je to velmi demotivujuce. Dakujem za povzbudenie.

ssimusska
Včera o 07:11

Počkaj ešte 2/3 týždne, pokiaľ máš dobre nadstavený deficit pôjde to. Za mňa sú ale dôležitejšie cm a nie kg na začiatok.

selenka7
Včera o 07:14

Zle vazis, zle volis potraviny alebo nezadavas vsetko (aj kazdu jednu lyzicku oleja, kazdu kocku cokolady, tam sa neoplati podvadzat, lebo podvadzas len seba). A hlavne musis mat kaloricky deficit. Po tyzdni ja uz vidim aj kilo dole a to ked mam pri vyske 160 cm max 63 kil uz si davam pozor.

lucia13022023
Včera o 07:14

Cca mesiac. Hlavne nepolavuj a váha nie je až tak dôležitá, skôr sa meraj

autor
Včera o 07:24

Vazim dobre, sladke vobec nejem, dostatok bielkovin. Deficit mam podla tabuliek. Vidim,ze jem menej a rozumnejsie. Mam uz za sebou kadejake diety, rozmyslala som, ci telo nechce pustit kvoli predchadzajucim skusenostiam. Skusim vydrzat dalej.

lucia13022023
Včera o 07:51

Pôjde to. Len tomu treba čas. Držím palce

simsalabim
Včera o 07:53

A treba ratat s tym, ze hmotnost kolise pocas cyklu, u mna takmer kilo. Najvyssiu ju mam v case ovulacie, potom klesne, stupne opat pred menzesom a den pred uplne spadne. Uz nechudnem, snazim sa udrziavat hmotnost.

adka3321
Včera o 08:01

@simsalabim Presne ja tak isto, minuly mesiac som sa len tak zo srandy odvazila dva dni pred ms dajme tomu mala som 64kg o 2 dni v den ms na vahe 66kg +2kg 🙈🙈 Takze ja viem, ze pred ms sa nemam ani za svet vazit, lebo to nedopadne dobre. Najlepsie sa vazit raz za mesiac. tiez tie kg autorka nenabrala za tyzden, ani za dva a stres tiez nerobi chudnutiu dobre.

simsalabim
Včera o 08:05

@adka3321 ja sa vazim par krat za tyzden, lebo mam vahu v kupelni po ruke, tak som na to prisla, ako to vie u zeny cyklus ovplyvnit. Ta ovulacia ma ale prekvapila, ze vtedy mam najviac. Ale suhlasim, ze ak to niekoho demotivuje, nech sa vazi 1-2x za mesiac. Ja osobne mam den pred a v 1.den menzesu najmenej.

petulda333
Včera o 08:20

Tu je moje zapisovanie. Vyradila som sladkosti,dam si max kusok horkej coko. Sladku vodu,pijem len cistu,s citronom,bylinkovy caj alebo 100% stavu. Jem 3x denne,obcas ked som vstala skor,tak 4x. Viac zeleniny a ovocia,ale zjedla som aj gulas a pod. Tento vikend bola oslava,trosku som si dopriala a vaha sla asi o 500g hore(pozeram,ze to nemam zaznacene),ale nevadi. Idem dalej. Za ten cas som cvicila 2x v posilke a dnes doma podla apky,to by som chcela dodrziavat uz a pravidelne

smutok20
Včera o 11:56

@petulda333 prosím Ťa, na koľko kcal máš nastavené kalórie a akú máš výšku?

petulda333
Včera o 11:58

@smutok20 nic nemam nastavene. Ja to s tymi kalor.tabulkami neviem. Ubrala som z hluposti,zmensila trochu porciu a pridala zeleninu a ovocie. Vysku mam 165. Mega slonica som

autor
Včera o 13:56

@petulda333 za 3 tyzdne 5 kg? Super, gratulujem. Ja by som tiez tak rada, ale asi nie sme vsetci rovnaki.

petulda333
Včera o 14:07

No urcite nie sme. Ja sa tu nejdem chvalit,lebo zlyhala som xy krat. Chudla som uzinimalne 5x a nic. Musela som si upratat prv hlavu. Aj ked to este nie je ok. Tento vikend som si dopriala? No skor chcela utlmit narazky od rodiny. To je moj problem,ze blbe reci,stres ma zlomia a vratim sa spat k zlym navykom. No teraz som sa vratila na tu dobru cestu. Nechcem len schudnut,ale zdravsie zit. Ja som jedla malo ale blbosti. Malo pila a pod. To vsetko chcem zmenit. A kupim si motivaciu 😁 krasne saty do ktorych sa chcem zmestit v aprili na oslavu. Tak snad ich nevyhodim potom.

autor
Včera o 14:23

@petulda333 drzim palce, dobre sa to cita!

petulda333
Včera o 14:26

Aj ja tebe. Je to tazke,ale zvladneme to 🍀