Po akom čase ste videli výsledky ak cvičíte 3 x týždenne v posilke? Aj strava trochu upravená💪
@milanemila nejde ani o chudnutie ale o rysovanie tela
Najideálnejšie je zaplatiť trénera, ktorý bude dbať aj o stravovanie.....to je síce drahšia ale spoľahlivá cesta
@ada_alica určite
Ja cvičím Tabatu 2x týždenne jedlo veľmi nesilim ale mala by som 🙄 ale výsledky vidieť hlavne brucho, zadok 😍 konečne 😂
Centimetre ubúdajú ale na váhe nevidím zmenu....
@ada_alica centimetry jsou mnohem dulezitejsi nez vaha :D bud rada
Tak potom by som navysila bielkoviny (skus cca tych 2-2,5g na kg hmotnosti) a bola trpezliva, ked ide o rysovanie a mas nastaveny spravny prijem a trening, tak by som povedala cca tie 2-3 mesiace. Zas je to ale velmi individualne.
@milanemila dik
u každého je to iné, napríklad moja teta tá ani po roku nejako nevidela zmeny, akože čo sa týka váhy, ale keď išla na premeranie, tak mala vyššie percentá svalstva ako na začiatku 🙂
Vacsinu vysledkov ti prinesie prave ta strava a cvicenie je iba doplnok. Cvicenie 3x v posilke je tiez nic nehovoriaci udaj, lebo zalezi o aky trening ide a rovnako trochu upravena strava tazko povedat co znamena. Zalezi od toho kolko bola pociatocna vaha, ci vyssia, tym rychlejsie je pri efektivnom cviceni a stravovani vidno vysledok. Zalezi to ale od mnohych veci a kazdemu telo reaguje inak. Moze to byt mesiac a aj 4 alebo 6. Musis mat proste nejaku dobu vydaj vyssi ako prijem. Vypocitaj si teda svpj bazalny metabolizmus a nastav kaloricke tabulky, nech vidis ci ta tvoja uprava stravy je dostatocna. Ak si sa nato dala, tak drzim palce, treba vela trpezlivosti a nevzdavat sa, ked nevidis hned vysledok.