Caute baby, uz dlhsie sa odhodlavam na dietu, ale stale nejako ta hnusna pohodlnost zvitazi. Za posledny rok som pribrala uz viac ako 15 kil a tak by som chcela aspon tych 10 dat dole. Chcela by som zacat radikalnejsie, ale stale so zretelom na zdravie, od pondelka (nech si zajtra nakupim 😀). Prida sa niektora, aby sme sa vzajomne podporovali? Vymenili par infosiek, ktorej to ako ide, podrzali sa, podporili a aj pochvalili, ked sa nejake to kilecko uz odkotula? Typ diety je lubovolny, ide len o taku nejaku tu psychicku podporu, ked bude tazko 😅
@bunka1 ahoj, a aku dietu drzis? Myslim, ci ides podla nejakych pravidiel, alebo si len vylucila pecivo, sladke a tak... ako sa zvykne?
Ja viem, ze to pojde, lebo v minulosti som drzala 90 dnovku, sice len mesiac vzdy, ale vzdy som schudla tych 6-7 kg a to mi stacilo. Teraz sa neviem dokopat ani k tej :(
Tak ja sa hlasim :D
@vikusjk a potom ste tie kila pribrali spat?
@margaretka_ jupi tesim 🙂 a aku dietu chces drzat? Kolko kg chces dat dole?
@zuzulik280 ja som raz schudla za rok 25 kg. Pribrala som ich spať po 10tich rokoch cca.
@zuzulik280 ano, po styroch rokoch teraz, dost som sa "rozpapkala", po veceroch chipsy, kolace hocikedy, ked som mala chut, a ono je to tu... aj porcie uz jedavam vacsie, mam roztiahnuty zaludok. Prestala som behavat, to vsetko sa pomalicky zacalo odrazat, za pol roka 5 kg a za dalsieho pol roka dalsich 10. Najvyssi cas s tym nieco spravit, nechce sa mi kupovat tolko novych siat, nehovoriac o tom, ze sa sama sebe uz vobec nepacim.
@vikusjk ja si budrm zapisovat do kalorickych tabuliek. Ja mam prpblem zjest dost bielkovin. A 10 kg dole by mi veru neuskodilo. Mne ostalo po druhom tehu :/
@margaretka_ to je tiez fajn, su na to aj appky, napr. MyFitnessPal, tam si vies aj oskenovat napr.teglik s jogurtom, alebo co zjes, a ono to ma automaticky hodnoty 🙂 Desat aj aj moja meta, ale to asi do dovolenky nedam, a kedze na dovci mame all incl., tak po nej budem zas mat co robit s pokracovanim 😅 drzme si teda palce! 🙂
@vikusjk a ty ides na aku dietu?
@margaretka_ ja som zvazovala tu moju odskusanu 90 dnovku, ale chcem zacat teraz tak radikalnejsie, a to kombinaciou tvarohovej diety so zeleninou a trochou ovocia. Zabera mi dat si rano ovocie, co nastartuje travenie, a nasledne budem bud tvaroh s niecim, alebo len zeleninovy salat. A mineralnu vodu, prip. bylinne caje. Vzdat sa kavy bude pre mna smrt, ale skusim to.
@bunka1 to nebude len kavou, ja som pri devatdesiatdnovke pila kavu normalne, teda trochu obmedzene, lebo som mala asi tri kavy denne, bezne mam tak pat (poobede uz len slabsie), ale slo to. Krabickova dieta je pohodlna, a pri pohodlnej nikdy neschudnes tak rychlo, ako pri takej poctivej, najma ak este zapojis aj nejaky druh pohybu. A 3 kg su pekne za 6 tyzdnov, ked ta to v podstate nestoji ziadnu namahu (dokonca si ani to jedlo nemusis pripravit :D ) ;)
Ahojte tiez sa k Vam pridam..kompletne som zmenila stravu vela zeleniny maso dusene alebo pecene Len na vode ryza a pijem proteinove nepoje cvicim 3krat 4krat do tyzdna..kavu si dam ale uz bez mlieka je to tazke za dva tyzdne 1.8kg dole...
Aj ja pijem.niekedy proteinovy napoj. Ja nedokazem zjest dost bielkovin, tak ako druhu veceru si zvyknem dat napoj.
@bunka1 prepac, to varenie som tak nemyslela, skor tak nadnesene ;) Ak chudnes zo zdrav.dovodov, tak o to viac treba dbat na vyvazenu a pestru stravu. To myslim tie krabickove diety dodrziavaju, takze uz len zvysenim pohybu to mozes urychlit, ak chces. Ak nie, pojdes svojim tempom, ale pojdes dole s kilami, ved uz aj ides 🙂
@vikusjk ja sa hlasim od pondelka,sice si to hovorim kazdy pondelok,no ale po dnesnom otepleni sa som zistila ze vsetky letne tricka v skrini su mi male,potrebujem 10kg dole,od januara som chodila pravidelne aspon na jogu ale posledny mesiac necvicim vobec,popri malej sa neda som tak neskutocne unavena ze vecer som rada ze som...
Ja som zacala s 90 dnovkou a dbes mam až 5ty den.. budem rada aj sa prida niekto 😁😁😁
Dievcata a z akej vahy idete dole a kolko by ste chceli schudnut
@vikusjk ahoj. Ja držím diétu uz 6 týždňov a schudla som 3 kg. Necvicim okrem jogy raz za tyzden a občas bike. Ide to pomaly.... Ale verim, to pôjde .... aj tebe 🙂