Ahojte. Nájde sa niekto, kto začína chudnúť? Na zdieľanie ne/úspechov, rád, tipov? Mám 37 rokov, 4deti, ešte kojím... Na svoju výšku 159cm mám katastrofálnych 74kg😓, spánok na prd, malá má 18mesiacov a budí sa aj 5x v noci... Strava klasická domáca, veľmi málo zeleniny. Pitný režim v podstate nulový, keďže mi zachutili sladké vody a sladkosti doslova žeriem... Viem, čo mám robiť, len by som potrebovala niekoho, kto by do toho išiel so mnou...
Baby pridávam sa, do leta nech vypadáme 😂 nemáte fb? Aby sme si vytvorili skupinový chat
Ja mám fb a budem veľmi rada, ak sa vytvorí skupina a budeme spoločne fungovať a podporovať sa 🙂))
@plnysatnik
@sasitimi17
Super, aj ja mam fb, tak ak môžete, vytvoríte niektorá skupinu? Ja som teraz nepoužiteľná kvôli malej, neviem sa tomu povenovať. Mňa nájdete pod menom Majka Jakubova Homzova, veľmi by mi pomohlo, keby som v tom nebola sama😁 Ďakujem❤️
@majkatomiho ja sa tiež rada pridám. Ja som začala už pred týždňom...
Mohla by som sa aj ja pridať? Ďakujem
@lenkafifko ahoj. a mozem vediet, ako si zacala? nejaka uprava stravy alebo cvicenie? ja som prestala pit sladke vody, to je moj 1.krok, zajtra chcem zacat tyzden uplne bez cukru... s cvicenim to bude pre mna tazsie, vobec neviem, kde na to najdem cas...
@miskajerry ahoj. pravdaze, mozeme sa podporovat navzajom... 😊 ak chces, pridaj si ma na messengeri, meno som pisala vyssie😉
Ja sa k Vám rada pridám, tiež potrebujem schudnúť 🙂