Aký mate názor na Paleo stravu,ma niekto s nou skúsenosti?
Ja mam na to taky nazor, ze treba jest vsetko a s mierou a dolezity je pre ludske telo pohyb a nie rozne hluposti, paleo a neviem co.....najlepsie je cica nezer...ked sa clovek neprepchava a je normalne..nema na podobne hluposti dovody.....
mam pozitivny nazor, mnohe jej zasady uplatnujem, hoci sa neda povedat, ze by som bola na paleo strave. v mojom okoli su ludia, ktori sa tak stravuju, ako prvy vysledok bol ubytok na vahe.
Stravujem sa tak uz tri roky (s vynimkou tehotenstva, ked som prvykrat v zivote mala chut na cestoviny) a je mi fajn (a aj kontroly u lekara tvrdia, ze mi je fajn 😉) Napriek tomu, ze mnohi (vacsina?) paleo stravou schudnu, ide o sposob stravovania a nie o dietu na schudnutie!!!
Paleo sa stravujem cca 2 mesiace a cítim sa velmi dobre, žiadne bolesti žalúdka ani nič podobné, určite odporúčam! Pečivo nekupujeme vobec a prílohy k jedlám som vymenila za tekvicové,karfiolové, brokolicové kaše - samozrejme bez mlieka. Občas mi chýbajú cestoviny a celkovo talianska kuchyna ale 1x do mesiaca máme volný den a dáme si 😀
@luci0106, ano, viac nez dost zienok. Kuk sem:
https://www.modrykonik.sk/group/6108/
netvrdím, že je to úplne zlé, ale podľa mňa vynechávanie akejkoľvek skupiny potravín nie je správne. jesť treba všetko, ale s mierou....