Dievcata poradte som.dva a pol roka po porode schudla som 25 kil mam o 7 kil menej ako.pred tehu ale mam neskutocne ovisnute brucho a neviem co s nim pohyb je dost v zime fitko a v lete bicykel ale.koza je otrasna co s nou spravit okrem operacie ? Mate s tym skusenost ? Uz som zufala ani rifle si nemozem.obliect to mi.to zavadzia a robi ma velkou .
ak nepomohlo cvičenie, tak už len operácia, koža sa sama nestratí, ona tam ostane, asi ste na to šli veľmi rýchlo
Dva roky som chudla a este chcem 5 kg
Naspat pribrat.
už len plastika brucha.. koža je vyťahaná a ovisnutá... tu už nepomôže nič
Kolko cm visi ?
Neterajte,da sa aj 5cm ovis.bucho pekne vytiah.Pribala som 2 x 35 kg v thotenstve!!! Ovisnute brucho riadne...a dnes? Som vicemajsterkou Europy kategoria sportmdel.tak nepiste ze sa neda
@lucenecchata cvičím, zdravo jem.. som diabetik tak si musím dávať pozor, som štíhla, ale po 3 sekciách mi brucho ovísa .. prostredný mal 5,5kg pri narodení, tak koža vyťahaná a môžem sa aj na hlavu postaviť... 🙂
@reluska Pis mi privat,poradim.Vsetko sa da,na fotkach som ja.
@lucenecchata tiez mam ovisnute brucho a domnievam sa ze normalne nikdy nebude aj ked este me z coho chudnut.ake cviky su najefektivnejsie? 168cm,66 kg,98-prsia,87pas-nad bruchom,98boky
@lucenecchata daj fotku po porodoch 😉 aby sme teda videli ze to ide. Tiez som aktivna sportovkyna a ruky a nohy mam v pohode, chrbat ok ale brucho sa uz nevratilo. Prsia ma netrapia tie mam vzdy velke naliate g-h ale po druhom ledva D a dobra podprsenka to spravi 😀
Toto by aj mňa zaujimalo tiez mi ostalo škaredé brucho a mam kopu tuku na nim co som bola pred tehu pomerne chudá ostali mi 5kil naviac co nedokazem schudnut kvoli nedostatku spanku a stresu
Ja som zacala robit denne 3x po 80brusakov a odkedy zapajam rozne brusne svaly na striedacku, predtym len ten priamy brusny sval a robim tych brusakov uz pomerne dost vela,tak je to brucho ozaj pevnejsie a aj plochejsie, i ked to ma este svoje rezervy. Ale podla mna cvicit intenzivne, okrem toho sa natieram Dermacolom na spevnenie brucha, zazrak to nie je, ale podla mna to urcity efekt ma..neviem.
Ja som zacala robit denne 3x po 80brusakov a odkedy zapajam rozne brusne svaly na striedacku, predtym len ten priamy brusny sval a robim tych brusakov uz pomerne dost vela,tak je to brucho ozaj pevnejsie a aj plochejsie, i ked to ma este svoje rezervy. Ale podla mna cvicit intenzivne, okrem toho sa natieram Dermacolom na spevnenie brucha, zazrak to nie je, ale podla mna to urcity efekt ma..neviem.
Dako sa to prekopirovalo sorry
Baby ja mam 157 cm a 62 kg chcem twnto rok dat este 5 kil dole ale to bruchoeviem.je o dost ze.o dost mensie ako inokedy ale myslim si ze.krize a ten.previs ostane.a.to.robi velku neplechu
Toto by aj mňa zaujimalo tiez mi ostalo škaredé brucho a mam kopu tuku na nim co som bola pred tehu pomerne chudá ostali mi 5kil naviac co nedokazem schudnut kvoli nedostatku spanku a stresu
Denne brusaky - nie uplne do lahu ,striedat s malou vahou,aj na fit lopte, kupit Faktu gel co je na hemoroidy srym natierat bruchu- ma stahuj.ucinky,vecer kolagenovu masku prikladat na 40 min /co je na tvar ta maska/-FACE MASK GOLD- Kazdy den 3 x premasirovat 10 min.brucho s ladovymi kockami alebo s niecim ladovym- nie je to prijemne ale vsetko suvisi so vsetkym tak nic nevynechat!Cvicit kazdy 2. Den na brusko,od 200 do 500 brusakov pomalicky zvysit opakovanie a striedat intenzitu.Dietu drzat ale velmi neschudnut rychlo ! Ak uz si schhudla rychlo tak vsetkobsprav ako oisem,este raz pisem NIC NEVYNECHAT.Pite kavu bez cukru msx.sladidlom.
Pardon za chyby
Ja mam tiez prevys ale nemozem brusaky kvoly problemom s krcnov chrbticov
@lucenecchata dakujem za tip, i ked 500brusakov je pre mna neunosne, ale suhlasim ze do 300 by sa dalo..
mne pomáha tento doplnok s cvicenim https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop...
kludne piste poradim
@aventka Asi tak nejak a dávno som sa teda lepšie nezabavila ako na tomto:
...Sme hrdí na tento excelentný produkt, tak doprajte svojmu telu, čo si zaslúži, aby ste vyzerali čo najlepšie vďaka Aloe Body Toning Kit od Forever! .....
Jasné, že sú hrdí - na to nejaké množstvo sprostých a zúfalých ľudí čo si to kúpia.
@zuzla20 Neplatená reklama na peknú "sračku" - prepáčte všetci za výraz. Ale naozaj veríte tomu, že niečo takéto existuje a funguje?! 😀 😀 😀 😀 😀 😎
Aj ja som hrdá na to ako vyzerám a doprajem svojmu telu čo potrebuje - ale som si to "odmakala" a upravila som stravu - bez toho to určite nejde. Neexistuje žiadny "zázračný produkt".....
@zuzla20 Prepáč, nebudem vyhadzovať 100 Eur za niečo čo nepotrebujem - ten výsledok dosiahnem aj bez toho-to je všetko. Je to len chyták a kravina - koľko už len, že percent obsahuje tá tvoja mastička toho aloe vera a podobne - pár stotín percenta?! Ale veď každý ako chce - tiež som len napísala svoj názor. Niekto potrebuje aj "barličku" a niekto v podobe všelijakých podobných kraviniek a produktov a po rokoch raz príde na to, že to boli zbytočne vyhodené peniaze. Ak chceš mať krajšiu a vláčnejšiu pokožku stačí ti obyčajná kozmetická vazelína-napríklad - s prídavkom nejakých byliniek - môže byť a spravíš si aj doma.... 😉
@6mia6 poslem v messengeri, tu nie
pripnem sa, tiez ma to zaujima
Tak to uz asi nic 😕 ak ste teda schudla rapidne tak uz len operacia