Ovisnutá koža po pôrode

ninja999
24. sep 2024

Chcela by som poprosiť o radu ako sa zbaviť alebo spevniť kožu na bruchu po porode. Zostala taká ovisnutá ako keď človek naraz schudne. Ide to aj nejako inak ako operáciou- odstránením prebytocnej kože?
Cvičím asi 5 mesiacov ale zatiaľ nevidím výsledky.
Budem vďačná za konkrétne cviky alebo typy na maste, krémy, oleje.

anicka176
25. sep 2024

@ninja999 keď som si niečo o tom čítala, skôr ako do krémov by som investovala do morpheus 8 alebo Venus Bliss na nejakej kvalitnej klinike, kde sa dá aj skonzultovat či by to pomohlo. Osobnú skúsenosť nemam

milanemila
25. sep 2024

Su rozne procedury “kozmeticke” aj mimo operacie, ale lacne to nie je a vysledok nie je nejaky zazracny, takze zalezi od toho, kolko koze ti tam ostalo. Ak je tam iba nieco ochabnute, tak sa to da skorigovat, ale ak mas na bruchu normalny previs, tak to jedine operacne. Je to vela o genetike, na niekom ani po 3 porodoch nic nevidno a niekomu aj po jednom koza ostane 🤷🏼‍♀️

domiklik
25. sep 2024

@ninja999 koľko si po pôrode a koľko ovisnutej koze máš... Krémy ti nepomôžu, skôr Neinvazivna a potom samozrejme invazivna medicina

domiklik
25. sep 2024

@ninja999 pozri si niečo o morpheus 8, ale tak všetko závisí od stavu...

tinqua
25. sep 2024

Uvoľnenu kožu, ak toho nie je veľa vieš dostať maximálne do bodu, ze vo vystretom kontrolovanom stave to vidieť nebude...zrovna minule to jedna fitnesska riešila, krásny pekáč na bruchu, ale keď sa zohla zvrásnila sa ako sharpei. Určite cvičiť naďalej a potom ženy skúšajú kadečo...striedanie tepla a ľadu na rozprudenie krvi, dermaroller, jedna čo viem a aj jej pomohlo o pár %, kúpila drahé hyaluronove serum a to si zažehlovala do brucha...ale ak máš toho veľa, tak jedine abdomino...elasticita kože má svoje limity

kiki68
25. sep 2024

Zalezi ako to az vyzera, ak za rok nebude progres, tak ist do plastiky