Máte overený nejaký detoxikačný čaj alebo nejakú diétu? Tiež by ma zaujímali nejaké spaľovacie čaje a náhrady jedla.
Premýšľam či to je len marketingový ťah a placebo efekt, alebo sú aj produkty, ktoré reálne pomáhajú.
Ak o niečom takom overenom viete, tak mi prosím poraďte.
Pozerám aj po produktoch od Plačkovej Slim Queen, no neviem či to nie je celé zbytočne predražené
@sejbipi je to cisto marketingový tah, takisto ako aj tabletky z ktorych rastu prsia 😆 Co by mohlo trochu pomoct je ale chróm - znizuje chut do jedla a pripadne aj psylium, alebo aj chilly tablety.. to vsetko su tabletky "na chudnutie" ale najzdravsie a najtrvalejsie chudnutie je správny jedalnicek a poctivý rezim jeho dodrziavania aspoň 3 mesiace. A neresti, ak uz musia byt, tak jedine doobedu, kedy telo spaluje najrychlejsie. V polke dna sa prehupava telo do fazy slabšieho metabolizmu, samozrejme je to individuálne a vela záleží kedy človek chodi spat a podobne.
@sejbipi telo detoxikuje same 24/7 a nepotrebuje k tomu ziadne detoxikacne caje, kury, tabletky ani nic podobne. Nehladaj ziadne nahrady jedal, ci od Plackovej alebo kohokolvek ineho. Treba jest normalnu stravu a nie nahrazky. Ked za ne potom nebudes chciet dat uz peniaze, jojo efekt mas ako vysity. Ver mi, preslo si tym vela mojich klientiek a teraz davame do poriadku nielen rozhodene travenie ale aj kila navyse z jojo efektu. Mozes jest co ti chuti a chudnut, vzdy je klucove mnozstvo tych potravin. Ak si to nevies nastavit sama, radsej investuj peniaze do cloveka, ktory ti s tym pomoze, vysvetli ti co a ako funguje, nez do doplnkov ktore nie su zakladom chudnutia. Mozu byt naozaj len doplnkom vyzivy 😉
Ďakujem za rady. Moho vecí som ani netušila
Ahojte, mne pomohli čaje odtiaľto.
https://sibirskydetox.sk/
Je to len marketingova tah. Ak mas fungujuce oblicky a pecen staci zdrava strava a pitny rezim, organizmus sa o detoxikaciu postara sam. Ziadna nahrada nenahradi vyvazenu stravu a najlepsim spalovacom tuku je pohyb