Overený detox čaj - detox diéta

sejbipi
29. dec 2022

Máte overený nejaký detoxikačný čaj alebo nejakú diétu? Tiež by ma zaujímali nejaké spaľovacie čaje a náhrady jedla.
Premýšľam či to je len marketingový ťah a placebo efekt, alebo sú aj produkty, ktoré reálne pomáhajú.
Ak o niečom takom overenom viete, tak mi prosím poraďte.
Pozerám aj po produktoch od Plačkovej Slim Queen, no neviem či to nie je celé zbytočne predražené

viestta
29. dec 2022

Je to len marketingova tah. Ak mas fungujuce oblicky a pecen staci zdrava strava a pitny rezim, organizmus sa o detoxikaciu postara sam. Ziadna nahrada nenahradi vyvazenu stravu a najlepsim spalovacom tuku je pohyb

barborachors
29. dec 2022

@sejbipi je to cisto marketingový tah, takisto ako aj tabletky z ktorych rastu prsia 😆 Co by mohlo trochu pomoct je ale chróm - znizuje chut do jedla a pripadne aj psylium, alebo aj chilly tablety.. to vsetko su tabletky "na chudnutie" ale najzdravsie a najtrvalejsie chudnutie je správny jedalnicek a poctivý rezim jeho dodrziavania aspoň 3 mesiace. A neresti, ak uz musia byt, tak jedine doobedu, kedy telo spaluje najrychlejsie. V polke dna sa prehupava telo do fazy slabšieho metabolizmu, samozrejme je to individuálne a vela záleží kedy človek chodi spat a podobne.

kotvickaa
29. dec 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

@sejbipi telo detoxikuje same 24/7 a nepotrebuje k tomu ziadne detoxikacne caje, kury, tabletky ani nic podobne. Nehladaj ziadne nahrady jedal, ci od Plackovej alebo kohokolvek ineho. Treba jest normalnu stravu a nie nahrazky. Ked za ne potom nebudes chciet dat uz peniaze, jojo efekt mas ako vysity. Ver mi, preslo si tym vela mojich klientiek a teraz davame do poriadku nielen rozhodene travenie ale aj kila navyse z jojo efektu. Mozes jest co ti chuti a chudnut, vzdy je klucove mnozstvo tych potravin. Ak si to nevies nastavit sama, radsej investuj peniaze do cloveka, ktory ti s tym pomoze, vysvetli ti co a ako funguje, nez do doplnkov ktore nie su zakladom chudnutia. Mozu byt naozaj len doplnkom vyzivy 😉

sejbipi
autor
29. dec 2022

Ďakujem za rady. Moho vecí som ani netušila

ss_i_m_o_n_a
28. mar 2024

Ahojte, mne pomohli čaje odtiaľto.
https://sibirskydetox.sk/