ahoj baby, nemáte nejakú overenu dietu??? potrebovala by som dať dole 5-7 kg
dakujem
Skús vyradit chlieb a pecivo a mlieko. Na večeru zeleninove salaty - kľudne aj s vajickom, mozzarellou alebo avokadom, doobeda ovocie. Menej solit a piť cistu vodu a nesladene čaj. Pridať pohyb - nájdite si na YouTube HIIT.
jediná overená diéta je zmena životného štýlu a cvičenie. Nech ide o hocijakú diétu, môže byť účinná ale nie dlhodobo...ak by si nabehla zasa na staré spôsoby všetko sa ti vráti späť ak nie ešte horšie. Ludia konečne to pochopte. Preto základom je cvičiť a vyradiť bielu múku, biely cukor, tučné a mastné potraviny a samozrejme sladkosti. Sleduj obaly kde je na prvých miestach v zložení cukor tak to určite nie je vhodná sladkosť. To je základ. Jesť aspoň 5x denne. Základom sú raňajky. Sacharidy sa snažiť iba max tak do olovrantu, to by sa ešte dalo. Ale na večeru určite nie. (nerátam tam zeleninu- tá sa môže).
ja mam overenu ked si das do google zaujimava dvojtyzdnova dieta tak si daj hned prvy odkaz... riad sa tym dva tyzdne, tyzden jedz normalne ale samozrejme neprejedaj sa male porcie a castejsie a tak zas dieta 2 tyzdne.... ja som schudla 6 kil ale len za prve dva tyzdne lebo som sa potom uz k tomu nevratila... od vcera som ju zacala zas a planujem ju drzat tak ako tam pisu .... poviem ti ze som nepribrala rok .... vyhovuje mi na nej vsetko okrem vajicka to si davam zeleninku
žiadne "zaručené" diéty neodporúčam, organizmus nemá to, čo potrebuje a je veľmi ochudobnený o výživné látky. treba jesť všetko, ale s mierou. odporúčam vylúčiť zo stravy pečivo - vôbec žiadne nejesť, ani tmavé, a piť čistú vodu alebo bylinkové nesladené čaje. to je záruka že si udržíš aj zdravie, aj schudneš pár kíl. ak k tomu pridáš aj nejaký pohyb, úspech zaručený 😎
@aneta1020 O čom točíš??? Každého jeho vec čo robí s vlastným telom. Chce rýchlu diétu a nie vnucovať názory o zdravom chudnutí. To máš podobné ako keby sa dakto opýtal aké umelé mlieko dať dieťaťu a ty by si sa začala rozplývať nad výhodami kojenia. Dávaš jej niečo o čo ťa nežiadala. Irónia ti veľmi nepomôže ak argumentuješ ako keby na úplne iný komentár. Kedy som ja napísala, že tvoja rada nie je zdraviu prospešnejšia? Ešte raz sa zamysli nad jej otázkou. Znovu ti zopakujem, že chce rýchlu diétu a ty jej dávaš nevyžiadanú radu. Nikto o ňu nestojí. Tak sa nad tým zamysli.
@ivana1410 Dieta N.A.S.A, najdes ju na internete, trva 13 dni a funguje, ja som s nou kedysi schudla a tie kila sa mi nikdy nevratili. Je v nej vela zeleniny, ale aj masa a vajec. Ak je napriklad vajce na tvrdo, kludne ho mozes urobit na cibulke s kvapkou oleja ako volske oko. Takisto si namiesto hovadzeho ci kuracieho steaku mozes dat rybu. Zelenina je ku kazdemu obedu aj veceri, Upozornujem, ze prve 2 dni su najtazsie, najma ked si zvyknuta pojedat pocas celeho dna, potom to uz ide lepsie. Po skonceni diety treba nadalej dbat na striedmy jedalnicek, zobrat to ako zivotny styl a potraviny si vyberat, nijake sladkosti ci jedla z muky. U mna sa jojo efekt nikdy nedostavil, ale davam si pozor na kazde susto, bohuzial, inak sa neda.....
Pozri mliečnu diétu na googli. Funguje dobre aj keď trošku podvádzaš. U mňa za 13 dní mínus 5 kg, moja mamina -4 kg/13 dní, otec dokonca -12 kg/13 dní, ale on má väčšiu nadváhu. Samozrejme ak začneš jesť to isté čo predtým naspäť do roka priberieš. Všetky kamošky si ju chvália, že schudli. Je to ale len taká jednorázovka do plaviek. Dlhodobo nevhodná. Jedna kamarátka si udržala zhodené kilá touto dietou tak, že po skončení diety, jeden alebo dva dni v týždni sa stravovala podľa tohto rozpisu.