Osvedčená diéta

poxinka
28. dec 2020

Mamičky máte niaku osvedčenú diétu s ktorou ste schudli

papuka205
28. dec 2020

Netreba ti ziadna dieta,uplne staci ak prestanes jest cukor,bielkoviny a tuky jedz kolko chces.

punka24
28. dec 2020

@poxinka bez pečiva a sladkostí som schudla rýchlo...

elizabet173
28. dec 2020

@poxinka stiahni si do mobilu aplikaciu kaloricke tabulky, nahadz tam svoje udaje a budes chudnut zdravo, nebude tvojmu organizmu nic chybat, nemala by si mat tym padom zachvaty zravosti. Moja znama schudla tento rok okolo 25 kg. 23 dala na facebook niekedy koncom oktobra a odvtedy predpokladam ze tie dva kg este dala. Bez hladovania, len s dlhymi dennymi prechadzkami

babovka2321
28. dec 2020

Aby si bola stale syta a zaroven nevynechavala vela veci z jedalnicka (okrem sladkosti), stale si naloz polovicu taniera zeleniny (ked neratam zemiaky a podobne ako zeleninu) k tomu, co jes 🙂

marcellka32
28. dec 2020

@elizabet173 ako fungujú tie tabuľky? Dik

elizabet173
28. dec 2020

@marcellka32 myslim, ze ked sa prihlasis, tak ta to povedie, neviem presne, len ona si tam nahadzovala vsetko co zje

tatianockamala
28. dec 2020

Skús low carb tuky bielkoviny sacharidy do 50g a dáš určite niečo dole

andula77
28. dec 2020

Len baby bacha keď sa budete chcieť pochváliť a pošlete fotku ako stojíte na váhe.... 😁 Pardon ale dusím smiechom po zhliadnutí jedného príspevku na ploche...

nela6
28. dec 2020

@poxinka vypocitala som si primerany prijem sacharidov, tukov, bielkovín, vzhľadom na moju vysku, a váhu ktoru chcem mat, fungovalo to paradne

nela6
28. dec 2020

@poxinka tiež som pouzila kaloricke tabulky, bolo to super, naucila som sa ako velmi sa prejedam tukov, mam malo sacharidov... a ze jedavam prilis velke porcie priloh atd

janka_266
28. dec 2020

@poxinka počítanie kalórii s kalorickými tabuľkami

kirjaklambrid
28. dec 2020

@poxinka je to asi o tom, komu čo vyhovuje, som dlhodobo na 18/6... 18 hodín nekonzumujem žiadne jedlo a 6 hodín jem to na čo mám chuť 🤷🏼‍♀️ (Samozrejme s mierou) Zvykla som si už na takéto stravovanie... začínam jesť o 12:00, keďže nie som zvyknutá raňajkovať... až obedovať ideálne o 12:00 a posledné jedlo si dávam do 17:45... bola tu už nejaká taká téma tuším... zvolila som si takéto stravovanie, keďže sa nerada obmedzujem v jedle a nemám čas si to niekde zapisovať, do tabuliek... každá sme iná, je na tebe ako si to prisposobíš 😉🙃

letfenixa
28. dec 2020

Žlčníkova

elizabet173
29. dec 2020

@andula77 neviem, ci tu niekto hlada rady preto, aby sem daval foto, ze sa chce pochvalit. Myslim ze skor preto, ze hlada moznosti, ako so sebou nieco robit. Kazdej vyhovuje nieco ine a je tu mnozstvo zien, ktore vahu znizili a to dost radikalne a roky si ju drzia. Dokonca aj s fotografiami. Mozno sa nechceli ani tak pochvalit, mozno chceli motivovat ostatne, lebo na zaciatku niekto motivoval ich. U kazdej funguje nieco ine, dolezite je, ze pride do ciela.

janka257
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natalala
3. jan 2021

@poxinka za mna fajn funguje fasting v kombinacii s rozumnym kalorickym deficitom (naco ti pomozu uz spomenute kaloricke tabulky) Nie je to ziadna super rychla extra dieta kt sa dlhodobo neda drzat a dostavi sa jojo efekt. Kazde telo sa sprava inak a treba sa sledovat a na sebe zistit co a ako najlepsie funguje ale vo vseobecnosti ak mas vacsi vydaj ako prijem, tak schudnes 🤷🏼‍♀️

rik01lulaka
3. jan 2021

Kalorické tabulky a cvičenie...raz som skúsila paleo, ale treba pevnú vôľu 🤷