Ahojte tak zacinam s organic mission a zacinam s nim chudnut. Sama na sebe, odfotila som sa pred a ked to bude ucinne tak aj po. Tato firma zacala na slovensku len v septembri z UK a HU. Budem tu prispievat moje zazitky a skusenosti , lebo este nieje nikde na slovenskom webe zalozena takato diskusna tema tak chcem byt prva. Ak mate niektora skusenosti alebo zaujem ozvite sa mi cez IP. Pomozem aj Vam sa zaregistrovat a skusit vyrobky.
Tesim sa
Marta
dnes je 18ho decembra a mam 4kila dole a obleciem nohavice co som sa do nich predtym nenatrepala a dokonca ich aj zapnem bez namahania. a ked pozeram fotky co sa fotim pravidelne, prvu a poslednu tak klobuk dole. Skusa to este niekto?
dnes je 27ho mam dole spolu 5kilo a POZOOOOR 5cm v pase!
@lanczi aj mňa by to zaujímalo VEĽMI 😀 😀 😀
@lanczi
@jarunka111
mala som tu aj album fotiek ale admin mi ho stopol, asi ze to beru ako reklamu. ak chcete poslem vam na vas email moje foto mesiac dozadu a dnes a stale chudnem. Nielem ja ale aj moji znami a kamaratky a aj kamarati! Niektore baby tu mi uz tiez pisali ze to maju a funguje to! a to nehovorim ako sa citim.
Ahoj scandya, veľmi by aj mňa zaujímali účinky prípravkov. Už som o nich počula a sama sa rozhodujem či do toho ísť. Moc by mi pomohlo počuť skúsenosti iných. Ďakujem.
kto by mal záujem, prípravky mám nie len pre svoju potrebu, ale aj navyše, tak môžem poskytnúť 😉
Alami a mohla by si poslať o prípravkoch viac informácií? Bola by som Ti vďačná
@scandya Bolo by mozne mi poslat nejake info?Dakujem
samozrejme a velmi rada 🙂 napisem IP
Tak ktora chudne tak ako ja? haloooooo
Dnes je 4.1. mam 6kilo dole, 8cm v pase dole. a to eriem ako pra.a. 🙂 🙂 🙂
@scandya s chudnutím moc nemám skúsenosť, ja používam najviac no limit na energiu, ten je skvelý. Samozrejme, že to musí fungovať aj na chudnutie, neverím, že tak úspešná spoločnosť ako je organic mission by mala nefungujúce produkty. Neexistuje, žeby mali toľko pravidelných odberateľov a ponúkali také provízie pre spolupracovníkov, ak by ich produkty boli na nič.
stirekaš si to lokálne alebo na zápästie ako ostatné? Ja som začala so sprejmi na chudnutie len pred pár dňami, ako som si ťa tu prečítala 😉 ja nejak extra nemám z čoho chudnúť ale slaninka na bruchu po pôrodoch by mohla zmyznúť 😀
dávaš si burn off aj take away alebo len jedno? a ktoré? ja som si začala dávať rovno oba, nech tedarýchlo účinkujú 😀
@alami ahoj, jejeeeeeej si prva co to tu ma :D tebe ak si stihla ale mas len sem tam slaninku tak staci ti burn off. ja mam vsetky tri lebomam nadvahu este 13kilo, ale je to zazrak. aj brat schudol aj maminka a to nehovorim o dalsich mnohych :D Mamke ale strasne pomohlo Goji, to je u nas v zasobe :D odkial si?
aj ja cakam na pansky, tento som mala pozicany od mojej sponzorky. super sa tesim ze ta spoznavam 🙂
10.1.- 10cm v pase dole vaha ostala na 6kilo dole 🙂
dnes je 30ho a mam 1kg dole a 1cm na bruchu dole, jupiiiiiiiiiiiiiiiii. kto to este z Vas skusa? Viem ze je to teraz nove ale ak sa najde neskor niekto napiste som zvedava