Ahojte, oplatí sa predplatiť si fitshaker? Pomohlo Vám to v chudnutí a cvičení?
Ak si odhodlaná cvičiť doma ,je to fajn..ale len predplatné ti a chudnutím nepomôže ,je to o Tom,ako to máš nastavené v hlave .Keď chces cvičiť raz za týždeň ,tak zbytočne vyhodené peniaze
Ja som mala zaplatené rok a cvičila som takmer každý deň PILATES s Andrejkou Peniakovou, za mňa top! Cvičenia také 15-35 min, keď som dala dieťa spať tak aj s mužom sme si zvykli zacvičiť, mňa to veľmi bavilo, teraz mám pauzu, lebo idem rodiť a potom sa chcem k tomu isto vrátiť - inak UNION ma zľavu na predplatné 🙂
záleží čo od predplatného očakávaš.....akékoľvek cvičenie ktoré budeš cvičiť dostatočne dlho a pravidelne ti ukáže výsledky.....ak si necvičila a chceš začať tak fitshaker je správna voľba....nájdeš tm ťažšie a ľahšie cvičenia, kedykoľvek si vieš vymeniť video za iné., cvičiť koľko len chceš....a fitshaker je fajn v tom že získaš návyk na cvičenie keďže ide o videá 20-30min. a tie sa dajú zvládnuť....vždy si ak máš svalovicu vieš vymeniť buď cvičenie alebo program....a za tých cca 10eur mesačne/nie je o čom.....
Manželka mala predplatené cvicte.sk a bola veľmi spokojná... ale mne by to napríklad nepomohlo, nemám silu a odhodlanie podľa toho cvičiť a stravovať sa. Závisí od človeka, lebo zo samotného predplatného nikto nikdy neschudol. Treba sa tých inštrukcií aj držať 🙂
Za mna nie, na youtube je podobnych videi velka kopa, a zadarmo
Za mňa tiež nie. Kto chce cvičiť,bude aj bez tohto.
Ano, môžeš si vybrať z veľkého množstva cvičení, dĺžky cvičenia,...v apke vidíš co si odcvičila, koľko si toho spálila atď... Mne sa to veľmi páčilo.
Ja som s nimi dala niekoľko výziev a neschudla som 🙈 a to som cvičia poctivo každý deň. Ale asi fakt 30 minút jednoducho nestačí a základ je jendoducho strava a to je môj problém. Ale videa postavené dobre, niektoré mi dali fakt zabrať a to mám kondičku, lebo cvičím dlhšie a aj behám (a stále neschudnem 🙈)
@kate_cs no ono treba viac kalórií spáliť ako prijať takže ak ste nechudli určite je v tomto háčik 🙂
@gabriela2952 ja som mala s chudnutím vždy problém a za tie roky viem ako to funguje, ale v mladosti som si rozhodila metabolizmus nejedením. Mám kalorické tabulky, Apple watch, sledujem príjem aj vydaj a aj tak to ide ťažko. Ale nevzdávam sa a hýbem sa každý deň 💪🏻
Za mňa áno, akurát dnes som si predplatila. Dva roky dozadu som dokonca vyhrala v novoročnej výzve nutribullet. Tento rok idem do toho znova 😁
Áno 🤗