Oplatí sa kúpiť mechanický bežiaci pás?

simanjelicek
1. aug 2014

mamičky poradte, potrebujem trošku schudnut a spevnit postavu, kde byvam nie je ani fitko ani posilovna, tak ako to byva v malych dedinach,preto uvažujem nad mechanickym bežiacim pasom.Preto ak ma niekto s nim skusenosti, poradte či sa oplati do neho investovat alebo nie, moooc dakujem

cobhan
1. aug 2014

Pokial sa ti da chodit behat von, tak je to dost zbytocna investicia. Ked chces motivaciu na beh, tak si stiahni do mobilu nejaku aplikaciu ako napr. RunKeeper a to ta bude navadzat na to ako trenovat, budes vidiet ake pokroky robis, kolko si spalila kalorii atd.

nenullienka
1. aug 2014

Ahoj ja som pred tehu chodila behávať 3-4x do týždňa, ale po vonku. Tiež bývam na dedine a je to super. Chodila som za každého počasia. Podľa môjho názoru sú to vyhodené peniaze ak môžeš vybehnúť von. Ale je to len môj názor.

evittam
1. aug 2014

Ahojky, aj ja si myslím, že to je zbytočná investícia, pokiaľ máš možnosť behať vonku. A ver tomu, že si to kúpiš a po veľmi krátkom čase ťa to omrzí a budeš to mať len ako vešiak na veci, po prípade zložené pod posteľou. 😀

yanni
1. aug 2014

Zbytocne vyhodene peniaze. My byvame tiez na dedine. Behat von a dnu je velky rozdiel. Vonku je to nieco nadherne, dnu, zavreta niekde v izbe pozeras len na tie cisla a rozmyslas len nad tym, kedy je konecne koniec. Doma beham len vonku, na sluzobkach, v hoteloch na pase. Ked je veeeeeelmi zle pocko a je v nedohladne, ze sa to v priebehu 2-3 dni zlepsi, tak idem aj do fitka na pas. Cize vyskusane mam za tie roky vsetko. Ale to co je vonku v prirode na cerstvom vzduchu a hlavne ked byvas na dedine, to mas na nezaplatenie. A ano, nich to nestoji 😉

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz