ahojte ,chcela by som mame na narodeniny kúpiť orbitrek,ale mám kopu otázok,či sa to oplatí,,aká značka,,cena atd....Prosím o vaše rady ,dakujem
Ja mam Rotoped a cvicila som sem tam.Ked ma to chytilo tak som to neflakala 😀 .A teraz sluzi ako vesiak.Preto ho aj predavam 🙂
ja mama olpran a vŕzga strašne
ja mam ten najlacnejsi zo svajciarska a je super,necvicim pravidelne,ale aspon 3x do tyzdna asi tak 30minut.vzdy lpsie ako nic...
ja mam energetics, bol dost drahy a zatial sluzi ako vesiak 😀 Stale mam nejaku vyhovorku: tehotenstvo, kojenie, vyvrtnuty clenok atd.
ja mám tiež olpram a nevŕzga mi...len sa mi nechce cvičiť,tak tam len stojí.rozmýšlala som,že ho predám.
sestri aj ja sa ho asi zbavím...
My sme ho tiez mali doma ako vesiak 😀 , tak som ho pozicala svagrinej, ktora sa dusovala ako bude cvicit, no a co sa s nim stalo? Vesaju na neho saty 😀
No ja mam nejaky z carrefouru, stal 4 tisicky ale som aj olutovala, zo zacaitku bol tichucky super a teraz, ved hroooozne vrzga, takze tu len ´tak stoji a prasi sa nanho 😀 Takze kazdopadne radsej drahsi 😉
baby a nepredávate ale nevrzgajúci..... 😀
ja mám taký už fakt dobrý..Manžel mi ho kúpil na meniny a stál 15 tis..Len keby bol naň čas..Vždy, keď z neho utieram prach, tak sa cítim trápne 😀 😀 😀 Ale som si povedala, že už si musím nájsť čas aspoň 30 min denne. Keď som po pôrode na ňom začala denne cvičiť tých 30 min-nie najťažší stupeň, len taký light, tak som pekne schudla zo 75 na 59-ale to som upravila aj jedálniček-veľa zeleniny, veľa celozrnných vecí a neprejedať sa..Vo februári som začala-15.2 a do júna som mala kilá dole a ešte som si pekne upravila postavu- a potom som znova otehotnela 😀 😀 😀 Takže som tam, kde som aj bola... 😅 😅 😅
Chce to len sa odhodlať a nevyhovárať sa na nedostatok času..Takže idem na to odznova.. 😉 😉 😉
a čo tak Leg Magic - je uvažujem na kúpou tohto prístroja, vie mi niekto poradiť, aké s ním máte skúsenosti
felixko, ja teda neviem,ale keď si ideš už niečo kupovať, tak si kúp na viacero svalových partií, nie len na zadok a stehná..vyzerá síce dobre,ale neviem,neviem...Napríklad, ten môj eliptical je na nohy,zadok,ramená,hrudník,chrbát-podľa nadstavenia obtiažnosti..Meria mi tep,kilometre,atď...
Asi by som si už na tvojom mieste kúpila niečo na celkové precvičenie, keď už to má doma zavadzať 😀 😀 😀 😀
ja by som najradšej ten môj eliptical predala a kúpila si už taký lepší veslovací trenažér.. 😕 😕 😕Ale to je iba taká prízemná moja myšlienka-ako sa hovorí-výhovorka stojí groš..Ak sa neprinútim cvičiť na tom mojom zázraku, tak nebudem cvičiť ani na trenažére.. 😀 😕 😅 😅 😅
ahoj tak ja som dostala na vianoce na moje vlastne zelanie eliptical Pro-form stal okolo 16 tisic, ale je tiez na ruky, meria tep daju sa nastavit stupne obtiaznosti, cvicila som na nom asi mesiac, najprv po 20 min. viac som nedala a potom 30 min. a uz v pohode, pustila som si telku alebo hudbu aby som nevnimala iba cvicenie a cez moj oblubeny serial som cvicila a pol hodka ubehla ani neviem ako, kedze je to prirodzeny pohyb nie ako napr. brusaky tak ma ani nic nebolelo, ale s cvicenim som musela prestat lebo som otehotnela a mam rizikove, tak teraz ma stroj caka na zhadzovanie kil po porode 😉
v poslednej dobe moj kamarat 😀
cvicim denne 2x 35 minut
mam Kettler bol drahsi a nevrzga,zato bicykel kettler uz
sluzi ako vesiak 😝
ja mám okrem iných mašiniek aj eliptikal,a milujem ho!!!!!! pustím si tv, alebo dvd a hodku makám 😀
aj ja by som , ale mám ho v spálni a tam telku nemáme, tak sa mi nechce čumieť do blba a cvičiť ☹
ten, čo mám ja je Insportline Eliptical, tiež nevŕzga...ale....nemám k nemu telku..Takto ma tiež nebaví na to šľapať pol hodinu a pozerať sa von z okna..Musím niečo vymyslieť, ako to vyriešiť..Ja by som si aj dala do obyvačky, ale neviem, či ho nie je počuť, v byte pod nami...Ale zasa na druhú stranu doobeda sú všetci v robote, takže už to je vyriešené...
Zajtra ho prekladám 😉 😉 😉
Ktoré pravidlá porušuje: | Zruš Dobry den!Mam zaujem o kupi ORBITREKU a zaujimalo by ma, ako mi ho dodaju.Dodaju mi ho po suciastkach alebo v celku, lebo osobne si neviem predstavit, ze by som ho mala sama skladat.Dajte mi vediet.
denis, ja ked som kupila orbitrek tak bol v krabici rozlozeny a drahy ho doma skladal .....neviem si predstavit ako by sme ho cely narvali do auta 😀
aj mne ho mm doviezol rozložený v obrovskej krabici..Veď váži hádam 30 kg ak nie viac, je fakt obrovský, takže mi ho celý doma zmontoval dokopy. 😉 😉 😉 😉
A zvladne to kazdy zlozit?
baby cvicite od noveho roka?
ahojte,
prosim vedeli by ste mi poradit, co je lepsie mat v byte orbitrek alebo stacionarny bicykel. na orbitreku som nebola nikdy, no vraj je to lepsie ako bicykel..... neviem pocula som 🙂
prosim co by ste mi odporucili? a ked tak ktory tip orbitreku mam kupit? vobec sa nevyznam, mozte mi napisat nejake tipy? dakujem velmi pekne
@katarina.banska ja som na orbaci schudla uz 10 kg a nemozem si stazovat bavi ma to viac ako na bivaku 🙂 kupovala som cez insportline, kludne napis ak ta nieco zaujima
@katarina.banska no na orbitreku sa viac narobis,teda je lespi ako bicykel kde len sedis a pedalujes.
@katarina.banska ahoj, ja mám doma orbitrek už 3 rok a som max. spokojná. Cvičila som celý rok pred tým než som zostala tehu a teraz 5 m po pôrode som začala zasa. Keď je vonku pekne radšej však idem von behať a užiť si čerstvý vzduch. Tiež som kupovala cez Insportline. Mám tento http://www.insportline.sk/687/eliptical-insport... Pre mňa je bicykel moc statický 😀
tak baby kto predá orbitrek 😲
Dobry.Skusism sa spytat tu 🙂 Zhanam tie stupadla na orbitrek..Nikde sa to neda zohnat,alebo som to este nenasla..Neviete o niecom?
Ahoj. Tak ja mam jeden doma a neviem sa nijako donutit cvicit na nom.
Ale kamaratka nasadila dvojfazovy trening. Cvicila 2*1 hodinu denne a za mesiac schudla 4 kila. Si myslim, ze celkom pekne. Hlavne si nekupuj ten najlacnejsi, lebo casom bude hrozne hlucny a nebude ta to bavit uz vobec 😉